Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Élje át a Miele világát egy főzőesemény keretében a debreceni Miele Experience Centerben!

civishir.hu | 2024. 05. 27. | 10:15:50
Nem csak kulináris élményekben lehet részük!
Élje át a Miele világát egy főzőesemény keretében a debreceni Miele Experience Centerben!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2023 tavaszán nyitotta meg kapuit a Miele Experience Center Debrecenben, a Hunyadi utcában. A 115 négyzetméteres Miele Experience Center minden termékkategóriát felvonultat, és exkluzív bemutatók, főző workshopok és további izgalmas események otthonául szolgál.

Az idén 125 éves német márka a prémiumkategóriás háztartási gépek legismertebb gyártója világszerte. A Miele vállalat 1899-es alapítása óta a Miele és a Zinkann család tulajdonában van, képviseli az innovatív technológiákat és kiemelkedő eredményeket, valamint a mai napig betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“ (Mindig jobban). Az iparág egyetlen olyan gyártója, mely a termékeit, például a mosógépeket, a szárítógépeket, a mosogatógépeket vagy a sütőket 20 éves élettartamra teszteli. A vállalat hisz abban, hogy a jövőnek fenntarthatónak kell lennie és azon dolgozik, hogy a fenntarthatóság a termék életciklusának meghatározó része legyen minden szakaszban.

A Miele debreceni Experience Center üzletébe ellátogatva, ahogy a nevében is benne van („experience”), valóban meghatározó élményben lehet részünk, legyen az főzőbemutató, workshop vagy főzőiskola. Ideális választás ez a program azok számára, akik új konyhát terveznek vagy a meglévőt újítanák fel. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerhetjük meg a Miele beépíthető készülékeit. Az aktív konyhában gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, vagy akár japán grillen egy olyan menü készül el, mely tökéletesen reprezentálja, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séfje és háziasszonya pedig a vendégek minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Ha már rendelkezik Miele konyhai eszközökkel, akkor is érdemes ellátogatni egy ilyen eseményre, mert szakértő séfünk számos olyan funkciót mutat be, mellyel készüléke teljesítményét, ezáltal az Ön gasztronómiai tudását is maximalizálni tudja. Az interaktív programon a vendégek a Miele séfjének személyes segítségével az adott témához megfelelő ételeket együtt készítik el. Jó társaságban, egy jó pohár bor mellett igazi gasztronómiai kiránduláson vehetünk részt, kellemes estét eltöltve. A június 17-én megrendezésre kerülő Miele debreceni főzőiskoláján a kora nyári grill ételek állnak a középpontban.

A Miele Experience Centerben azonban nem csak kulináris élményekben lehet részünk. A textilápolási workshopokon megismerhetjük az innovatív mosó- és szárítógépek működését. A programon a szaktanácsadók bemutatják a hatékony mosás, szárítás és vasalás módjait: mire jó az impregnálás, hogyan tudjuk a tollkabátot tökéletesen kimosni és szárítani, lehet-e a vasalásra fordított időt csökkenteni? Továbbá sor kerül a tapasztalatok megosztására is, valamint az innováció és a fenntarthatóság is kiemelt hangsúlyt kap. A Miele szeretettel várja azokat, akik kíváncsiak arra, hogy mely mosó- és szárítókészülékek lennének a leginkább alkalmasak számukra.
Ugyanakkor hasznos lehet azok számára is a program, akik már használják a Miele eszközöket, de eddig nem sikerült megismerniük azok összes funkcióját, vagy a kapcsolódó kiegészítőket.

Miele Experience Center Debrecen 
Debrecen
Hunyadi u. 24., fsz. 8-9.
Telefonszám: +36 20 778 5015

Nyitvatartás
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00

Háztartási készülékek gyártója - Immer besser - Miele
Események (miele.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hova, hova? Hajdúszoboszlóra? Debrecenbe?
Friss elemzést tett közzé a Magyar Turisztikai Ügynökség.
Tervezhetik a józsai tehermentesítő utat
A Kastély utca térségében csatlakozna a 35-ös főúthoz.
Érdemes munkahelyet váltanod? 7 tényező, ami segíthet a döntésben
Számos oka lehet annak, ha te is szeretnél munkahelyet váltani.
Visszanyitják a repülőteret Debrecenben
Újraindul a légiközlekedés.
A Campus köszöni, jobban van, mint valaha
Azahriah, Rita Ora és a fesztiválcsinálók ötcsillagos bulival lepnék meg Debrecent.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Korlátozzák a parkolást a Nagyerdőn
Korlátozzák a parkolást a Nagyerdőn
A debreceni fesztivál ideje alatt több útszakaszt is lezárnak.
Szemmel „vadásztak” a gyerekek a Polgár melletti erdőben
Szemmel „vadásztak” a gyerekek a Polgár melletti erdőben
Az egynapos eseményen vadászkultúrából és természetismeretből kaptak hasznos tudást.
Huszonnyolc adatgyűjtőt venne a DKV
Huszonnyolc adatgyűjtőt venne a DKV
Adatgyűjtő készülékekre írtak ki pályázatot.