Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tavaszi kirakodás miatt így kell közlekedni Debrecenben

civishir.hu | 2024. 05. 09. | 08:08:15
Lezárások és terelőútvonalak.
A tavaszi kirakodás miatt így kell közlekedni Debrecenben
Nagy tömegre lehet számítani (Fotó: Cívishír/archív)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május 11-én és 12-én között ismét megrendezik a Tavaszi Nagyvásárt Debrecenben. A vásár zavartalan lebonyolítása érdekében, május 10-én, pénteken 17:30-tól a szervezők teljes szélességében lezárják a Böszörményi út - Füredi út és Doberdó utca közötti, a Bolyai utca - Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti, valamint a Békessy Béla utca - Böszörményi út és Görgey utca közötti szakaszát.

A forgalomkorlátozás ideje alatt, 2024. május 10-én, pénteken 17:30-tól, május 12-én, vasárnap üzemzárásig a 15, 15H, 15G, 15Y, 15YH, 22, 22Y, 24, 24Y, 34, 34A, 35, 35A, 35Y, 35YA, 36, 36A, 52E és a 61-es autóbuszok, valamint a 93-as és a 94-es éjszakai járatok terelőútvonalon közlekednek.

A JÁRATOK TERELŐÚTVONALA

15, 15H, 15G, 15Y, 15H jelzésű autóbuszok
Az autóbuszok terelőútvonala Széna tér/Inter Tan-Ker Zrt./Bayk András utca irányába:
A járatok a Doberdó utca és a Füredi út megállóhelyek között a Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonalon közlekednek.
Az autóbuszok a Széna tér/Inter Tan-Ker Zrt./Bayk András utca irányában nem érintik az Árpád Vezér Általános Iskola, Békessy Béla utca, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus és a Kertváros megállóhelyeket.

Az autóbuszok terelőútvonala a Doberdó utca irányába:
A járatok a Tűzoltóság és a Doberdó utca megállóhelyek között a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca – Doberdó utca terelőútvonalon közlekednek.
Az autóbuszok a Doberdó utca irányában nem érintik a Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Békessy Béla utca és az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelyeket.

22-es autóbusz
Az autóbusz terelőútvonala az Egyetem irányába:
A járat a Tűzoltóság és az Egyetemi Sporttelep megállóhelyek között a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca – Dóczy József utca terelőútvonalon közlekedik
Az autóbusz az Egyetem irányában nem érinti a Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Békessy Béla utca, Árpád Vezér Általános Iskola és a Doberdó utca megállóhelyeket.

22Y-os autóbusz
Az autóbusz terelőútvonala a Klinikai Központ Auguszta irányába:
A járat a Tűzoltóság és a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium megállóhelyek között a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca terelőútvonalon közlekedik.
Az autóbusz a Klinikai Központ Auguszta irányában nem érinti a Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus megállóhelyeket.

24, 24Y-os autóbuszok
A járatok terelőútvonala a Vincellér utca irányába:
Az autóbuszok a Dóczy József utca/Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium és a Füredi út megállóhelyek között a Békessy Béla utca - Mikszáth Kálmán utca - Thomas Mann utca - Nádor utca - Füredi út - Böszörményi út terelőútvonalon közlekednek.
A járatok a Vincellér utca irányában nem érintik a Kartács utca, Doberdó utca, Árpád Vezér Általános Iskola, Békessy Béla utca, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus és a Kertváros megállóhelyeket.

34, 34A, 35, 35A, 35Y, 35YA, 36, 36A jelzésű autóbuszok
A járatok terelőútvonala Józsa irányába:
Az autóbuszok a Tűzoltóság és a Branyiszkó utca megállóhelyek között a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca – Doberdó utca – Böszörményi út terelőútvonalon közlekednek.
A jártok Józsa irányában nem érintik a Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Békessy Béla utca megállóhelyeket.
Az autóbuszok a Józsa irányába található Böszörményi út 151. elnevezésű megállóhelyen is megállnak.

A járatok terelőútvonala a Segner tér irányába:
Az autóbuszok a Branyiszkó utca és a Tűzoltóság megállóhelyek között a Böszörményi út- Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonalon közlekednek.
A járatok a Segner tér irányába nem érintik az Árpád Vezér Általános Iskola, Békessy Béla utca, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus és a Kertváros megállóhelyeket.

Az 52E kollégiumi gyorsjárat terelőútvonala az Egyetem-Nagyállomás irányába:
A gyorsjárat az Alföldi Nyomda és a Sportkollégium megállóhelyek között a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca – Móricz Zsigmond utca terelőútvonalon közlekedik. Az autóbusz az Egyetem-Nagyállomás irányába nem érinti a Füredi út, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Árpád Vezér Általános Iskola és a Doberdó utca megállóhelyeket.

61-es autóbusz
Az autóbusz terelőútvonala a Déli Ipari Park irányába:
A járat a Doberdó utca és a Füredi út megállóhelyek között a Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonalon közlekedik.
Az autóbusz a Déli Ipari Park irányában nem érinti az Árpád Vezér Általános Iskola, Békessy Béla utca, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus és a Kertváros megállóhelyeket.

Az autóbusz terelőútvonala a Doberdó utca irányába:
A járat a Tűzoltóság és a Doberdó utca megállóhelyek között a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca – Doberdó utca terelőútvonalon közlekedik.
Az autóbusz a Doberdó utca irányában nem érinti a Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Békessy Béla utca és az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelyeket.

93-as autóbusz terelőútvonala:
Az éjszakai járat a Honvéd utca megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekedik. Ezt követően a Füredi út – Nádor utca – Thomas Mann utca – Mikszáth Kálmán utca – Békessy Béla utca terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekedik. 

94-es autóbusz terelőútvonala:
Józsa irányába:
Az éjszakai járat a Klinikai Központ Auguszta megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekedik. Ezt követően a Móricz Zsigmond utca –Kartács utca – Doberdó utca– Böszörményi út terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekedik.

Nagyállomás irányába:
Az éjszakai járat a Branyiszkó utca megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekedik. Ezt követően a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekedik.

Az érintett járatok mindkét végállomás irányába a terelőútvonalon található összes megállóhelyen megállnak.   Az autóbuszok a Mikszáth Kálmán utca és a Károlyi Mihály utca elnevezésű ideiglenes megállókban is megállnak.  

Május 10-én az alábbi autóbuszok indulnak utoljára az eredeti útvonalon:

15-ös vonalcsoport:
15: a Doberdó utcától 12:01-kor, a Széna térről 11:57-kor
15Y: a Doberdó utcától 11:31-kor, a Bayk András utcáról 12:24-kor
15H: a Doberdó utcától 17:01-kor, a Széna térről 16:40-kor
15YH: a Doberdó utcától 16:40-kor, a Bayk András utcáról 16:20-kor

22,22Y, 24,24Y-os körjáratok:
22: a Vincellér utcáról 16:55-kor
22Y: a Vincellér utcáról 06:54-kor
24: a Vincellér utcáról 16:36-kor
24Y: a Vincellér utcáról 06:49-kor

Józsai járatok:
34: a Segner térről 16:49-kor, Felsőjózsáról 16:58-kor
34A: a Segner térről 12:53-kor, Felsőjózsáról 12:24-kor
35: a Segner térről 07:25-kor, a Felsőjózsai utcáról 07:24-kor
35A : a Segner térről 11:29-kor, a Felsőjózsai utcáról 11:54-kor
35Y: a Segner térről 16:33-kor, a Felsőjózsai utcáról 17:08-kor
35YA: a Segner térről 12:32-kor
36: a Segner térről 17:11-kor, az Alsójózsai utcáról 16:43-kor
36A: a Segner térről 12:43-kor, az Alsójózsai utcáról 12:43-kor

61-es járat:
a Doberdó utcáról 12:45-kor, a Déli Ipari Parkból 14:15-kor

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Dunai hajóbaleset: még mindig keresik az öt embert
Dunai hajóbaleset: még mindig keresik az öt embert
Ameddig nincs meg minden eltűnt ember, nem mondható ki, hogy ők valójában áldozatok
Hirdetés
Hirdetés
Baleset Debrecen és Mikepércs között
Baleset Debrecen és Mikepércs között
A 47-es fő úton történt a baleset.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát