Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Adél
2015.01.29.
 • A Gucci-lovagoktól a Joma-lovagig A Gucci-lovagoktól a Joma-lovagig 14

  Az eszem-iszom és a táncmulatság minden körülmények között gátlástalan urizálás, miközben NÉGYMILLIÓ ÉHES száj tátong az országban. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Charlie vagyok Debrecenben Charlie vagyok Debrecenben 29

  Akkora Charlie Hebdo-ellenesség alakult ki a Cívishír fórumában, hogy erre reagálni illik. Csak egy VÉLEMÉNY. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Orbán, takarodj? Y-GEN? Orbán, takarodj? Y-GEN? 22

  Lökjétek le Orbánt a Taigetoszról, rendben, de állítsatok ki valakit helyette! Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Ki marad állva a forradalom után? Ki marad állva a forradalom után? 12

  Sokan nyilasból váltak jó kommunistává, úgy korrupt politikusból is lehet még jóra hajló demokrata. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  Miért kell börtönbe vetni Gyurcsányt?
  Miért kell börtönbe vetni Gyurcsányt?
  Debrecen – Milyen Sukoró? 2004. december 5. óta begyógyíthatatlan, vérző lelki sebet cipelnek milliók. Gy. Ferenc a határon túli magyarokat földönfutónak, élősködőnek állította be, amivel a magyarországi közvéleményt megmételyezte. Magyar ember nem felejt!
  Kinek szurkolnak a magyarok a zsidó-palesztin háborúban?
  Kinek szurkolnak a magyarok a zsidó-palesztin háborúban?
  Debrecen Minél inkább jobbikos valaki, annál inkább palesztinbarát, és fordítva. Szerintük „a megszálló zsidók Apache-helikopterről naponta szétlőnek egy palesztin óvodát vagy öregotthont”. A jobbikosokkal foglalkozni kell, mert asztaltársaságban is előfordulnak és állítólag most már többen vannak, mint a szocik.
  Kondás Elemér, a nehéz idők bölcs döntése
  Kondás Elemér, a nehéz idők bölcs döntése
  Debrecen – „Ebben a nagy faluban egy vagány pestinek annyi esélye van az érvényesülésre, mint a Pocsajnak a Barcelona ellen" – fogalmazott az egykori Loki-csatár, s lám, igaza lett. Ide az kell, aki a mi macskánk, a mi kutyánk. Az idegen ugatásra rá se mozdulunk.
  Szívatni tudni kell!
  Szívatni tudni kell!
  Debrecen – Az újpestieknek szóló üzenet annak tükrében különösen széles mosolyt fakaszt a Loki-drukker orcáján, hogy a liláknak a fradistákkal együtt sincs annyi pontjuk, mint ahány pötty van a katicán.
  Bumm a fejbe! Ön kit lőne le?
  Bumm a fejbe! Ön kit lőne le?
  Debrecen – Most akkor komoly aggodalomra ad-e okot az, hogy a rasszista, antiszemita kijelentések mára a politikai közbeszéd részévé váltak Magyarországon? A válaszom: nem. A politikai tér itt olyan széles, hogy az lenne csoda, ha nem kapna helyet benne néhány nagyon hülye.
  Takarítsátok ki a pénznyelőket a kocsmákból!
  Takarítsátok ki a pénznyelőket a kocsmákból!
  Enyhe matematika: minél többet játszik az ember, annál inkább mínuszos. A játékgép legális gazsága a 60:40 arány, és ez még akkor is cumi, ha a törvénytisztelő játékgépes nem állít a péznyelője szoftverén a maga javára.
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Ki van aggatva a náci portéka, mint a Hannah Montana-iskolatáska a Mihály-napin. Vásárfiát vegyenek! Ez a maga nemében durvább, mintha a Tankcsapda előzenekara Fluor Tomi és a brigádja lenne a Campuson.
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  Debrecen – Volt már 6–1, 5–0, 3–0, 2–0, 3–1 a DVSC–Fradi vége az elmúlt másfél évtizedben, már csak egy négyes hiányzik. Vagy egy hetes. Szóval vasárnap este jön a nemzet másik csapata, küldjük haza kitömve, debreceniek!
  Mi a vastag pöcörő van?
  Mi a vastag pöcörő van?
  A bazdmegelés országában, ahol a „Fuck you, motherfucker!” szinkronizálva „Menj a fenébe, te szemétláda!”, nem érdemes faszozással nyomatékosítani, mert szándékosan félreértik.
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Ultrahang: 5 ezer; szülés 60 ezer; az élmény: felbecsülhetetlen. Ez egy régi történet, lassan hatéves, ma már egy kerek százasba kerül a fíling. A Mastercard helyett megteszi a fehér boríték. Nem kell azt túlbonyolítani, kérem!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Debrecen – Előfordulhat majd, amikor nem lesz egy magyar sem a pályán, nemhogy debreceni, de a mai kozmopolita világban ez nem rendkívüli. Másrészt szeretett már ez a debreceni közönség rajongásig külföldit.
  Szeretünk, Hal köz!
  Szeretünk, Hal köz!
  Debrecen – Ebben a kegyetlen svájci frankos világban kevés alapvető emberi jog van, mint tisztességes áron kikapcsolódni, főleg, ha az ember olyan prohibicionista környékről származik, mint mondjuk az Újkert vagy a Tóci.
  Sport, ami számít: férfi tenisz
  Sport, ami számít: férfi tenisz
  Debrecen – Már megint sárga vagyok az irigységtől, mert nem nekem, magyarnak adatik meg, hogy egy igazán „ütős” sportágban „drága testvérem” nevével kezdődjön a világranglista, és elolvadjak a büszkeségtől.
  EU-fória? Na, az itt nincs!
  EU-fória? Na, az itt nincs!
  Debrecen – Orbán Viktor volt az Európai Unió Cristiano Ronaldója. Kár, hogy nem tudtunk neki egy emberként szurkolni az elmúlt fél évben, mert a benzin, a cukor, az olaj és a tej ára, no meg a svájci frank elvonta a figyelmet.
  Ahol az MSZP esélytelenebb, mint a Lencz-telepen
  Ahol az MSZP esélytelenebb, mint a Lencz-telepen
  Debrecen – Melyik pártra szavazol, ha magyarországi választójogot kapsz? – tettem fel a kérdést 119 erdélyi magyarnak, akiket a közösségi portálokon ismerősként vagy az ismerőseim ismerőseként jegyzek.
  A liba tömve jó!
  A liba tömve jó!
  Debrecen – A falu törvénye egyszerű és logikus: a kutya és a macska kivételével a háztáji nem állat, hanem élelmiszer. Így a liba tömése, tépése nem állatkínzás, mint ahogyan a kendermagos tyúkot is jogszerű agyonütni a vasvillával, ha rákap a veteményesre.
  Szálljatok le a biciklisekről!
  Szálljatok le a biciklisekről!
  Debrecen – Megbüntetni a szabályosan közlekedő ittas biciklist, nem más, mint ideológiai és mentális szélsőség. Aki erre vetemedik, az a szabadság, a modern társadalmi rend, az ökológia ellensége, és a törvény erejével kéne ellene fellépni.
  Dzsudzsi, ne habozz!
  Dzsudzsi, ne habozz!
  Debrecen – Dzsudzsák Balázs nem népi hős, hanem profi labdarúgó, aki szenzációs bal lábával most éppen az unokái jövőjét igyekszik anyagilag megalapozni. És ebben az égvilágon semmi kivetnivaló nincs.
  Minek ide ennyi karaokeversenyző?
  Minek ide ennyi karaokeversenyző?
  Debrecen – Egy hétig dolgoznak vérprofi énektanárral és koreográfussal, mégis úgy állnak a színpadon, mint akik az öltözőben lenyelték a pótmikrofont. Gagyi giccsparádé, de a nép eszi, félévente mást és mást.
  Milyen nyugdíj, fakabát?
  Milyen nyugdíj, fakabát?
  Debrecen – Orbán, takarodj! – zengett hétfőn Budapesten, mert tele van a hócipőjük a rendvédelmiseknek a miniszterelnökkel, annak pártjával, frakcióvezetőjével, meg mindennel. A magyar rendőr kemény! Amikor tüntetni kell.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6   |   7  |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • Csokigyűjtő akció (Fotók: Kádár Lajos) 2014-12-10

  • DVSC-Nyíregyháza. Fotók: Ásztai Csaba (2014-11-30)

  • Francia divatbemutató (Fotók: Kádár Lajos)

  • Alakuló közgyűlés. Fotók: Kádár Lajos (2014-11-05)

  • DVSC-TVP-Szeged. Fotók: Ásztai Csaba. (2014-11-01)