Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Cecília
2014.11.22.
 • Dicsértessék a hülyéket! Dicsértessék a hülyéket! 14

  Jelentem, a Hülye Ötletek Minisztériumára igény van. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Bojkottáljuk a bojkottot Bojkottáljuk a bojkottot 37

  Ha Debrecenben spermamintát kérnének regisztráció gyanánt, akkor is mennénk a meccsre! Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Papp Lacinak Papp Lacinak 10

  Sokáig nem tudtuk elképzelni, hogy lesz egyszer Kósa Lajos nélküli élet Debrecenben.
  Cs. Bereczki Attila jegyzete.

 • Lopott tégla, ugorj ki! Lopott tégla, ugorj ki! 17

  A modern demokráciák természetes velejárója, hogy a politikusok korruptak. Vagy annak látszanak. Debrecenben is. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Ki van aggatva a náci portéka, mint a Hannah Montana-iskolatáska a Mihály-napin. Vásárfiát vegyenek! Ez a maga nemében durvább, mintha a Tankcsapda előzenekara Fluor Tomi és a brigádja lenne a Campuson.
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  Debrecen – Volt már 6–1, 5–0, 3–0, 2–0, 3–1 a DVSC–Fradi vége az elmúlt másfél évtizedben, már csak egy négyes hiányzik. Vagy egy hetes. Szóval vasárnap este jön a nemzet másik csapata, küldjük haza kitömve, debreceniek!
  Mi a vastag pöcörő van?
  Mi a vastag pöcörő van?
  A bazdmegelés országában, ahol a „Fuck you, motherfucker!” szinkronizálva „Menj a fenébe, te szemétláda!”, nem érdemes faszozással nyomatékosítani, mert szándékosan félreértik.
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Ultrahang: 5 ezer; szülés 60 ezer; az élmény: felbecsülhetetlen. Ez egy régi történet, lassan hatéves, ma már egy kerek százasba kerül a fíling. A Mastercard helyett megteszi a fehér boríték. Nem kell azt túlbonyolítani, kérem!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Debrecen – Előfordulhat majd, amikor nem lesz egy magyar sem a pályán, nemhogy debreceni, de a mai kozmopolita világban ez nem rendkívüli. Másrészt szeretett már ez a debreceni közönség rajongásig külföldit.
  Szeretünk, Hal köz!
  Szeretünk, Hal köz!
  Debrecen – Ebben a kegyetlen svájci frankos világban kevés alapvető emberi jog van, mint tisztességes áron kikapcsolódni, főleg, ha az ember olyan prohibicionista környékről származik, mint mondjuk az Újkert vagy a Tóci.
  Sport, ami számít: férfi tenisz
  Sport, ami számít: férfi tenisz
  Debrecen – Már megint sárga vagyok az irigységtől, mert nem nekem, magyarnak adatik meg, hogy egy igazán „ütős” sportágban „drága testvérem” nevével kezdődjön a világranglista, és elolvadjak a büszkeségtől.
  EU-fória? Na, az itt nincs!
  EU-fória? Na, az itt nincs!
  Debrecen – Orbán Viktor volt az Európai Unió Cristiano Ronaldója. Kár, hogy nem tudtunk neki egy emberként szurkolni az elmúlt fél évben, mert a benzin, a cukor, az olaj és a tej ára, no meg a svájci frank elvonta a figyelmet.
  Ahol az MSZP esélytelenebb, mint a Lencz-telepen
  Ahol az MSZP esélytelenebb, mint a Lencz-telepen
  Debrecen – Melyik pártra szavazol, ha magyarországi választójogot kapsz? – tettem fel a kérdést 119 erdélyi magyarnak, akiket a közösségi portálokon ismerősként vagy az ismerőseim ismerőseként jegyzek.
  A liba tömve jó!
  A liba tömve jó!
  Debrecen – A falu törvénye egyszerű és logikus: a kutya és a macska kivételével a háztáji nem állat, hanem élelmiszer. Így a liba tömése, tépése nem állatkínzás, mint ahogyan a kendermagos tyúkot is jogszerű agyonütni a vasvillával, ha rákap a veteményesre.
  Szálljatok le a biciklisekről!
  Szálljatok le a biciklisekről!
  Debrecen – Megbüntetni a szabályosan közlekedő ittas biciklist, nem más, mint ideológiai és mentális szélsőség. Aki erre vetemedik, az a szabadság, a modern társadalmi rend, az ökológia ellensége, és a törvény erejével kéne ellene fellépni.
  Dzsudzsi, ne habozz!
  Dzsudzsi, ne habozz!
  Debrecen – Dzsudzsák Balázs nem népi hős, hanem profi labdarúgó, aki szenzációs bal lábával most éppen az unokái jövőjét igyekszik anyagilag megalapozni. És ebben az égvilágon semmi kivetnivaló nincs.
  Minek ide ennyi karaokeversenyző?
  Minek ide ennyi karaokeversenyző?
  Debrecen – Egy hétig dolgoznak vérprofi énektanárral és koreográfussal, mégis úgy állnak a színpadon, mint akik az öltözőben lenyelték a pótmikrofont. Gagyi giccsparádé, de a nép eszi, félévente mást és mást.
  Milyen nyugdíj, fakabát?
  Milyen nyugdíj, fakabát?
  Debrecen – Orbán, takarodj! – zengett hétfőn Budapesten, mert tele van a hócipőjük a rendvédelmiseknek a miniszterelnökkel, annak pártjával, frakcióvezetőjével, meg mindennel. A magyar rendőr kemény! Amikor tüntetni kell.
  Portugál szelek fújnak a Kárpát-medencében, de minek?
  Portugál szelek fújnak a Kárpát-medencében, de minek?
  Debrecen – A jó focihoz fejlett kapitalizmus kell vagy kőkemény államszocializmus, lásd Farkas Mihály Honvédját vagy Ceausescu Steauáját. Az államszocializmus és a fejlett kapitalizmus között félúton elfutballozgatunk mi, de másképp...
  Beteg a debreceni foci
  Beteg a debreceni foci
  Debrecen – Ennek a csapatnak nem az a legnagyobb baja, hogy elvesztette a bajnoki címet és a Magyar Kupát, mert kikapni nem szégyen, hanem az, hogy elvesztette a közönség felét.
  Hol vannak Magyarországon az Anarchia Fiai?
  Hol vannak Magyarországon az Anarchia Fiai?
  Debrecen – Az amerikai filmsorozatok tengerében meg lehet fulladni, de kevés olyan van, mely ér egy forintot. A legjobbat Magyarországon bezzeg nem vetítik. Letöltők, ne habozzatok!
  Wolf Kati és a nagy európai szélhámosság
  Wolf Kati és a nagy európai szélhámosság
  Debrecen – Kati úgy állt a színpadon, mint akit szeges kerítésléccel hátba vágtak, s nem tud mozdulni, Mari Zsuzsi hatvannyolcban nagyobb energiákat vetett be, igaz, neki sokkal dögösebb számot írtak. Ráadásul Árpád apánk nem hozott magával vagy tíz rokon népet az Etelközből.
  Szinkron vagy felirat?
  Szinkron vagy felirat?
  Debrecen – Durva lenne, ha Anthony Hopkins szinkronizálná Reviczky Gábort az Üvegtigrisben, s ő mondaná Lalinak walesi akcentussal, hogy „A kompresszor úgy is jobban szív, mint bármelyik csajod". Hopkins mint Gaben? Na ne!
  Szép volt, Vidi?
  Szép volt, Vidi?
  Debrecen – A bajnokságot Orbánostul, Csányistul együtt sem nyerte volna meg a Vidi, ha legalább a tavalyi Loki áll vele szemben, s nem egy szárnyaszegett, vérszegény társaság, de okafogyott ezen filozofálni.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6   |   7  |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • Alakuló közgyűlés. Fotók: Kádár Lajos (2014-11-05)

  • DVSC-TVP-Szeged. Fotók: Ásztai Csaba. (2014-11-01)

  • DVSC-FTC. Fotók: Ásztai Csaba (2014-10-26)

  • Íme, Debrecen büszkeségei! Fotók: Kádár Lajos (2014-10-23)

  • Kampányt értékelt a Fidesz. Fotók: Kádár Lajos (2014-10-15)