Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

György
2014.04.24.
 • Jelentem: a választást a baloldal nyerte meg! Jelentem: a választást a baloldal nyerte meg! 29

  A Fidesznek. Mert egyszerűek, mint a faék, de legalább tovább kenik a szart. Cs. Bereczki Attila írása

 • Megtaláltuk Kósa Lajos angol hangját Megtaláltuk Kósa Lajos angol hangját 3

  A Debreceni Szinkronszemléhez: analfabéták, egyesüljetek! Cs. Bereczki Attila írása

 • Nőt akarok! Nőt akarok! 6

  Azért nincs nőiesség, elegancia, báj, erkölcs és finomság a magyar közéletben, mert alig van nő. Cs Bereczki Attila jegyzete

 • A nagy debreceni holokamu algoritmusa A nagy debreceni holokamu algoritmusa 38

  Ágoston hozza a kockás füzetet és a ceruzát, én szerzek kóser szilvát! Számoljunk! Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  Szálljatok le a biciklisekről!
  Szálljatok le a biciklisekről!
  Debrecen – Megbüntetni a szabályosan közlekedő ittas biciklist, nem más, mint ideológiai és mentális szélsőség. Aki erre vetemedik, az a szabadság, a modern társadalmi rend, az ökológia ellensége, és a törvény erejével kéne ellene fellépni.
  Dzsudzsi, ne habozz!
  Dzsudzsi, ne habozz!
  Debrecen – Dzsudzsák Balázs nem népi hős, hanem profi labdarúgó, aki szenzációs bal lábával most éppen az unokái jövőjét igyekszik anyagilag megalapozni. És ebben az égvilágon semmi kivetnivaló nincs.
  Minek ide ennyi karaokeversenyző?
  Minek ide ennyi karaokeversenyző?
  Debrecen – Egy hétig dolgoznak vérprofi énektanárral és koreográfussal, mégis úgy állnak a színpadon, mint akik az öltözőben lenyelték a pótmikrofont. Gagyi giccsparádé, de a nép eszi, félévente mást és mást.
  Milyen nyugdíj, fakabát?
  Milyen nyugdíj, fakabát?
  Debrecen – Orbán, takarodj! – zengett hétfőn Budapesten, mert tele van a hócipőjük a rendvédelmiseknek a miniszterelnökkel, annak pártjával, frakcióvezetőjével, meg mindennel. A magyar rendőr kemény! Amikor tüntetni kell.
  Portugál szelek fújnak a Kárpát-medencében, de minek?
  Portugál szelek fújnak a Kárpát-medencében, de minek?
  Debrecen – A jó focihoz fejlett kapitalizmus kell vagy kőkemény államszocializmus, lásd Farkas Mihály Honvédját vagy Ceausescu Steauáját. Az államszocializmus és a fejlett kapitalizmus között félúton elfutballozgatunk mi, de másképp...
  Beteg a debreceni foci
  Beteg a debreceni foci
  Debrecen – Ennek a csapatnak nem az a legnagyobb baja, hogy elvesztette a bajnoki címet és a Magyar Kupát, mert kikapni nem szégyen, hanem az, hogy elvesztette a közönség felét.
  Hol vannak Magyarországon az Anarchia Fiai?
  Hol vannak Magyarországon az Anarchia Fiai?
  Debrecen – Az amerikai filmsorozatok tengerében meg lehet fulladni, de kevés olyan van, mely ér egy forintot. A legjobbat Magyarországon bezzeg nem vetítik. Letöltők, ne habozzatok!
  Wolf Kati és a nagy európai szélhámosság
  Wolf Kati és a nagy európai szélhámosság
  Debrecen – Kati úgy állt a színpadon, mint akit szeges kerítésléccel hátba vágtak, s nem tud mozdulni, Mari Zsuzsi hatvannyolcban nagyobb energiákat vetett be, igaz, neki sokkal dögösebb számot írtak. Ráadásul Árpád apánk nem hozott magával vagy tíz rokon népet az Etelközből.
  Szinkron vagy felirat?
  Szinkron vagy felirat?
  Debrecen – Durva lenne, ha Anthony Hopkins szinkronizálná Reviczky Gábort az Üvegtigrisben, s ő mondaná Lalinak walesi akcentussal, hogy „A kompresszor úgy is jobban szív, mint bármelyik csajod". Hopkins mint Gaben? Na ne!
  Szép volt, Vidi?
  Szép volt, Vidi?
  Debrecen – A bajnokságot Orbánostul, Csányistul együtt sem nyerte volna meg a Vidi, ha legalább a tavalyi Loki áll vele szemben, s nem egy szárnyaszegett, vérszegény társaság, de okafogyott ezen filozofálni.
  És a többi dögöljön meg?
  És a többi dögöljön meg?
  Debrecen – Amikor az ész, a szív és az erő egyszerre mozdul, akkor az legalább annyira látványos, mint Jennifer Lopez egy szál csipkés tangában, felajzva. És ez Magyarországon nem "látványsport". Keserves megosztottság részesei leszünk, csak a DVSC vigasztalhat: Vagy a szesz.
  Cigánysoron nem mernek eljárni...
  Cigánysoron nem mernek eljárni...
  Debrecen – A magyar rendőrség sokszor maga a komikus dilettantizmus. Egyéb sincs, csak baklövés, túlkapás, mellébeszélés és előre jól megfontolt hazudozás. Az ittas bringással szemben bezzeg nagy az arc.
  Húsvéti sonka online
  Húsvéti sonka online
  Debrecen - Vettünk tescós sonkát, corást, sparost, meg mindent. Éppen nem hánytunk tőlük epét, de majdnem. Mielőtt felrobbantunk volna idegből, jó szokásunkhoz híven túszul ejtettük a Hotel Óbester szakácsát, hogy főzzön nekünk igazit, hazait, finomat, olcsót, méghozzá online!
  Hol a mutyi Debrecenben?
  Hol a mutyi Debrecenben?
  Debrecen – Több konkrétummal megkínálhatott volna bennünket Pörzse honatya Pannon Guard-ügyben, mert most itt állunk felcsigázva, sőt, felajzva, és semmi. Olyan érzés, mint amikor az előjáték után a nő hirtelen migrént kap, vagy felébred a gyerek.
  Kapja be, aki bírja gyomorral!
  Kapja be, aki bírja gyomorral!
  Debrecen – Jött a hír: bezár a debreceni húsüzem. A cég közleménye szerint a magyar hústermék nem versenyképes Nyugaton. Hát, el is hiszem. Meg kéne próbálni esetleg kutyaeledelként értékesíteni, hátha több esély lenne.
  Stohl Buci megmentése
  Stohl Buci megmentése
  Debrecen –Takarosan berúgva és belőve durva közlekedési balesetet okozni súlyos bűn, de nem annyira, hogy két és fél évig a sitten rohadjon az ember. Száz klasszissal gyengébb manus e hazában halálos gázolásért egy percet sem ült. Mert celeb, vagy mi, attól még esendő az ember.
  Debrecenben van mit nézni – van miből fizetni is?
  Debrecenben van mit nézni – van miből fizetni is?
  Debrecen – Minden kétséget kizáróan kellemesebb látvány két okos, vonzó és érett hajdú amazont nézni vezetés közben Debrecen utcáin, mint valami gagyi tamponreklám kozmopolita plázacicáját. Na de van erre pénz?
  Magyarok, férfiak és asszonyok!
  Magyarok, férfiak és asszonyok!
  Debrecen – Itt vagyunk mi, akik szeretjük a magyar futballt, akik nem sózzuk be a pályákat, és nem is vagyunk kevesen. Egy ez a tábor, egy ez a szív. Még miniszterelnököt is adunk ennek az országnak. Tudják, akit svédül Ferenc Gyurcsanynak hívnak.
  Sajtószabadság van, Digi nincs
  Sajtószabadság van, Digi nincs
  Debrecen – Egészen biztos vagyok benne, hogy ezerszer annyi sportbarát marad le minőségi sporteseményekről hétről hétre, mint ahányan a sajtószabadságot féltik mostanában, a mi ügyünkkel mégsem foglalkozik a túlbuzgó ellenzék és a médiája.
  Mi lesz veled, Lokika?
  Mi lesz veled, Lokika?
  Debrecen – Zdenek Scasny minden bizonnyal remek szakember, és Herczeg András is az volt. A csapatra nem érvényes semmilyen dicsérő jelző. Egyelőre. Estére nagyot változhat a világ. Vagy nem. Tény: Puskás Honvédja sem nyert több bajnoki címet!
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6   |   7  |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • DVSC-Diósgyőr. Fotók: Ásztai Csaba (2014-04-15)

  • Nyitóbuli a Popbárban (2014-04-11)

  • A Magyar Nemzeti Cirkusz Debrecenben. Fotók: Kádár Lajos (2014-04-09)

  • Választás 2014. Fotók: Kádár Lajos, Ásztai Csaba (2014-04-06)

  • DVSC-Győr. Fotók: Ásztai Csaba (2014-04-25)