Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pihenés és kikapcsolódás tökéletes színhelye: a kerti ülőhelyek

civishir.hu | 2024. 04. 25. | 14:16:33
XXX
Pihenés és kikapcsolódás tökéletes színhelye: a kerti ülőhelyek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kertben töltött időt legtöbben pihenéssel töltik, de sokan a kertészkedésre vagy aktív mozgásra használják a teret. Viszont bármely elfoglaltság miatt is tartózkodunk a szabadban, biztosan használunk széket.

A kert berendezéséhez szorosan hozzátartoznak az ülőhelyek, melyek praktikusságuk mellett kényelmet és stílust nyújthatnak számunkra. A mömaxnál a kerti székek, padok és függőfotelek számtalan változata megvásárolható, így bárki megtalálhatja a számára legjobb megoldást, legyen szó hagyományos, funkcionális, elegáns vagy trendi kiegészítőről. Mielőtt azonban elköteleződnénk egy-két termék mellett, gondoljuk végig azokat a szempontokat, melyek alapján biztosan a megfelelő székre esik a választásunk.

Függőfotelek

A kerti függőfotelek egyre népszerűbbé válnak a kerti bútorok piacán és ez nem véletlen. A kényelmes és egyben elegáns ülőhelyek nemcsak díszítik az udvart vagy a teraszt, de kiváló helyet biztosítanak a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. A természet közelségében ringatózva átélhetjük gyermekkorunk élményeit, amikor hintázva élveztük a szabadság érzését.

Számos változatban kaphatóak a függőfotelek. A fa vagy rattan kivitel klasszikus, de ennél divatosabb és modernebb formákat is találhatunk az üzletekben. A fémből, makraméból készült változatok vagy önálló talppal rendelkeznek, esetleg a mennyezethez erősíthetőek. Ha szeretnénk különböző helyeken használni a függőfotelt, válasszuk az önállóan használható vázas modelleket.

Kerti padok

Kis oázist teremthetünk a szabadban az esztétikus kerti padok használatával. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy kényelmesen élvezzük a természet közelségét és a friss levegőt. A jó minőségű kerti padok legfontosabb jellemzője a tartósság. A változó időjárási körülményeket bírniuk kell, miközben megőrzik eredeti szépségüket. Ellenálló és könnyen karbantartható anyagokból készült modelleket érdemes választani.

A legnépszerűbb a fából készült pad, mely tökéletesen illeszkedik a fák, virágok és a zöld pázsit mellé. Olyan fafajtát válasszunk, mely ellenálló a nedvességgel és a rovarokkal szemben. Ilyen lehet a teak vagy az akác. A fém kerti padok is kedveltek, mert tartósak és könnyen karbantarthatóak. A porszórt festés rozsdamentessé teszi a felületet, így hosszú ideig használhatjuk a kertben.

Kerti székek

A műanyagból, fémből vagy fából készült kerti székek szinte valamennyi hátsó udvarban, teraszon megtalálhatóak. Kiválasztásuknál elsősorban a kényelmi és esztétikai szempontok jönnek szóba. Az egyszerű felületeket jól kiegészíthetik a puha párnák, melyekben élvezhetjük a baráti társaságot vagy egy jó könyvet olvasva a nap melengető sugarait.

Gyakori, hogy az összecsukható vagy rakásolható változatokat találjuk meg a kertekben. Ezek előnye, hogy szezonon kívül kevés helyet foglalnak a fészerben. A műanyag székek kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy UV-stabilizátorral legyenek kezelve a felületek, így elkerülhető, hogy kifakuljon és gyengüljön a szék anyaga.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
A kommunikációs igazgató szerint a tét óriási.
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.