Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyedi fényképes ajándékötletek anyák napjára

civishir.hu | 2024. 04. 25. | 14:19:34
XXX
Egyedi fényképes ajándékötletek anyák napjára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretsz minden egyes pillanatot megörökíteni, és szeretnéd meglepni az édesanyádat vagy a nagymamádat anyák napja alkalmából egy fényképes ajándékkal? Akkor mindenképpen tarts velünk, mivel segítünk az ötletelésben!

Egyedi fényképes holdlámpa

A Namely.hu-nál is kapható egyedi hold lámpa egy igazán különleges ajándék, túlmutat a hagyományos fényképes bögréken, párnákon és pólókon, amelyekkel valószínűleg már tele van az édesanyád és a nagymamád szekrénye.

Az elkészíttetéséhez csupán annyi a dolgod, hogy az oldalon kiválasztod a holdlámpa méretét, feltöltöd azt a fotót, amit majd a lámpán látni szeretnél, és az opcionálisan választható felirat mezőbe leírod begépeled azt szöveget, amit majd megjelenik a terméken.

A webáruház pedig ezek alapján elkészíti a rendelésedet, amit 4-6 munkanapon belül már kézhez is kapsz. De, mivel a nagyobb ünnepek előtt általában több a rendelésük, így előfordulhatnak csúszások. Ezért is fontos, hogy időben add le a rendelésedet!

Extra tanács

Mivel a lámpának lekapcsolt állapotban fehér színe van, így maga a fotó nem, csakis a körvonalai látszanak. Amennyiben viszont némi töltés után felkapcsolásra kerül a szerkezet, akkor a választott fénykép egyből kirajzolódik majd.

Igazán jó ötlet lehet tehát az ajándékozást az esti órákra időzíteni, hogy az édesanyád vagy a nagymamád meglepetését még tovább fokozd.

Ha nem tetszene a holdlámpa

Abban az esetben, ha a holdlámpa nem nyerte volna el a tetszésedet, akkor érdemes lehet elgondolkodnod a Namely.hu-nál szintén kapható, kicsivel klasszikusabb stílusban készült fényképes lámpákon.

A megrendelés menete lényegében majdnem ugyanaz: kiválasztod azt a lámpatípust, amelyik leginkább elnyerte a tetszésedet, és feltöltöd azt a négy fotót, amelyet látni szeretnél rajta. A webáruház pedig 3D-s formátumban kinyomtatja őket, és elhelyezi a lámpabúra négy oldalán.

A fotók ebben az esetben is csak egy fehér dombornyomatnak tűnnek mindaddig, amíg a lámpa felkapcsolásra nem kerül, és benne lévő 5 W-os, melegfehér színhőmérsékletű LED-izzó hátulról meg nem világítja őket.

A fényképek minőségére mindenképpen ügyelj!

Akár a holdlámpára, akár az egyedi fényképes lámpára esik a választásod, nagyon fontos, hogy a webáruházba feltöltött képek nagyobb felbontásúak és élesek legyenek.

Továbbá próbálj meg arra is figyelni, hogy eredetiek legyenek, és ne Facebookról vagy az Instagramról mentsd le őket! A közösségi média portálokra történő feltöltést követően ugyanis rengeteget romlik a minőségük.

Persze a szüleid és a nagyszüleid fotóinak jó minőségben történő digitalizálása már nem olyan könnyű feladat, de igazából ebben az esetben nem is a minőség a lényeg, hanem az ajándéknak az üzenete.

Reméljük, hogy a cikkünkkel tudtunk kicsit segíteni az ajándékválasztásban, és valamelyik ötletünkkel megleped majd az életedben két legfontosabb szerepet játszó nőt május első vasárnapján.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
A kommunikációs igazgató szerint a tét óriási.
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.