Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

civishir.hu | 2024. 04. 29. | 07:51:59
A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint 60-féle SPAR enjoy. kényelmi termék vár rád a SPAR és INTERSPAR üzletek kínálatában, köztük a nagy slágernek számító majonézes franciasaláta, az almás-sajtos kukoricasaláta, és a tarjás bagett. A SPAR rendszeres akciókkal segít neked abban, hogy az időd mellett pénzt is spórolj!

A SPAR üzletekben a kényelmi termékek forgalma évről-évre emelkedik, a pandémia óta csaknem 50%-kal nőtt a kereslet irántuk. A kényelmi fogyasztók aránya a gyakori vásárlók között meghaladja a 20 százalékot, a legtöbb kényelmi terméket vásárlók köre a 19-39 éves korosztályból kerül ki a kutatások szerint. Ők szeretik a finom, házias ízeket, de nem akarnak főzni, viszont fontos számukra, hogy mit tartalmaz az elfogyasztott étel.

Több mint 20 ezer szendvics készül Üllőn

A SPAR enjoy. convenience üzemet zöldmezős beruházás keretében mintegy 1,2 milliárd forintból építette fel a vállalat. A 2018-ban átadott, a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelő, 1500 négyzetméteres üzem több mint 60 termékkel látja el SPAR-hálózatot. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy naponta 4 tonna majonézes saláta és 20 ezer szendvics kerül innét a vásárlói igényeknek megfelelően országszerte az üzletekbe.

A közkedvelt franciasaláta, almás-sajtos kukoricasaláta, tojássaláta és burgonyasaláta mellett az üzem munkatársai folyamatosan új termékek fejlesztésén is dolgoznak. Így került a kínálatba az S-BUDGET majonézes roppanós répasaláta és a kenhető tojáskrém, valamint a hússaláta is. A széles termékpalettában szendvicsek, köztük a favorit tarjás bagett mellett hamburgerek, készételek és kis kiszerelésű, újrahasznosítható evőeszközzel ellátott saláták is elérhetőek a kínálatban.

Közönségkedvenc kétszemélyes tállal bővült a kínálat

A készételek iránti növekvő kereslet miatt mikrózható egytálételek – különféle tészták, pörköltek, rántott csirkemell rizzsel – is megjelentek a választékban. Az elmúlt év nagy közönségsikere pedig a kétszemélyes tál, amelyen 2-2 rántott sajt és rántott szelet, valamint zöldborsós jázmin rizs kapott helyet. A speciális táplálkozási igényekre válaszul jelent meg a kínálatban a glutén- és laktózmentes sonkás szendvics, a Veggie Vegán káposztasaláta és a Veggie Vegán kukorica saláta. A tapasztalatok szerint egyre többen választják a gyors, de mégis minőségi készételeket, így a jövőben még több SPAR-újdonság jelenik majd meg ezen a területen.

Kedvezmények várnak rád

A SPAR kényelmi termékekkel sok főzéssel töltött időt és akár pénzt is spórolhatsz! A SPAR szórólapokban rendszeresen találkozhatsz akciós kényelmi termékekkel, amelyeket a SPAR szupermarketekben vagy az INTERSPAR hipermarketekben vásárolhatsz meg.

Spórolj kedvenc termékeiden, és töltsd fel a készleteidet! További információkat itt találsz:

https://www.spar.hu/akcioterv

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Eljött az idő, hogy erőt mutassanak „a normális emberek” – mondta.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát