Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Károly, Karola
2015.01.28.
Kommandósok állították le a férfit
Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek
2010-12-30 10:47
0 hozzászólás

Kemecse – Kommandósok, a rendőrségi bevetési szolgálat akciócsoportjának tagjai tettek ártalmatlanná egy gyilkossággal és robbantással fenyegetőző férfi Kemecsén.

Kommandósok állították le a férfit
A kép illusztráció (fotó: Cívishír)
hirdetés

A rendőrségen szerda este egy kemecsei asszony tett bejelentést, amely szerint a férje részegen bántalmazta, majd a segítségére siető felnőtt fiát késsel megsebezte. A verekedés után a családtagok kimenekültek a házból, ahová a férfi baltával, karddal, késekkel felfegyverkezve bezárkózott, és azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl vagy gázpalackkal magára robbantja az épületet. A férfi a rendőrök felszólítására nem volt hajlandó kijönni a házból, ezért a szabolcsi főkapitányság bevetési szolgálatának Jonatán elnevezésű akciócsoportját is a helyszínre riasztották.

A különlegesen kiképzett rendőrök behatoltak a házba és sérülés okozása nélkül ártalmatlanná tették az ön- és közveszélyes fenyegetőzőt. A 46 éves férfit mentővel a pszichiátriára szállították, s ellene súlyos testi sértés kísérletének gyanújával indult eljárás. A lakásban engedély nélkül tartott puskát és három lőszert is találtak, s azok ügyében szakértő bevonásával szintén nyomozás indult.

Címkék: rendőrség, fenyegetőzés, kommandós, rendőrség, ,

Kapcsolódó cikkek:

Feliratkozás hírlevélre
MTI  
hirdetés
 
 
Share |

Vissza az oldal tetejére