Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Virgil
2014.11.27.
 • Dicsértessék a hülyéket! Dicsértessék a hülyéket! 14

  Jelentem, a Hülye Ötletek Minisztériumára igény van. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Bojkottáljuk a bojkottot Bojkottáljuk a bojkottot 37

  Ha Debrecenben spermamintát kérnének regisztráció gyanánt, akkor is mennénk a meccsre! Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Papp Lacinak Papp Lacinak 10

  Sokáig nem tudtuk elképzelni, hogy lesz egyszer Kósa Lajos nélküli élet Debrecenben.
  Cs. Bereczki Attila jegyzete.

 • Lopott tégla, ugorj ki! Lopott tégla, ugorj ki! 17

  A modern demokráciák természetes velejárója, hogy a politikusok korruptak. Vagy annak látszanak. Debrecenben is. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  És a többi dögöljön meg?
  És a többi dögöljön meg?
  Debrecen – Amikor az ész, a szív és az erő egyszerre mozdul, akkor az legalább annyira látványos, mint Jennifer Lopez egy szál csipkés tangában, felajzva. És ez Magyarországon nem "látványsport". Keserves megosztottság részesei leszünk, csak a DVSC vigasztalhat: Vagy a szesz.
  Cigánysoron nem mernek eljárni...
  Cigánysoron nem mernek eljárni...
  Debrecen – A magyar rendőrség sokszor maga a komikus dilettantizmus. Egyéb sincs, csak baklövés, túlkapás, mellébeszélés és előre jól megfontolt hazudozás. Az ittas bringással szemben bezzeg nagy az arc.
  Húsvéti sonka online
  Húsvéti sonka online
  Debrecen - Vettünk tescós sonkát, corást, sparost, meg mindent. Éppen nem hánytunk tőlük epét, de majdnem. Mielőtt felrobbantunk volna idegből, jó szokásunkhoz híven túszul ejtettük a Hotel Óbester szakácsát, hogy főzzön nekünk igazit, hazait, finomat, olcsót, méghozzá online!
  Hol a mutyi Debrecenben?
  Hol a mutyi Debrecenben?
  Debrecen – Több konkrétummal megkínálhatott volna bennünket Pörzse honatya Pannon Guard-ügyben, mert most itt állunk felcsigázva, sőt, felajzva, és semmi. Olyan érzés, mint amikor az előjáték után a nő hirtelen migrént kap, vagy felébred a gyerek.
  Kapja be, aki bírja gyomorral!
  Kapja be, aki bírja gyomorral!
  Debrecen – Jött a hír: bezár a debreceni húsüzem. A cég közleménye szerint a magyar hústermék nem versenyképes Nyugaton. Hát, el is hiszem. Meg kéne próbálni esetleg kutyaeledelként értékesíteni, hátha több esély lenne.
  Stohl Buci megmentése
  Stohl Buci megmentése
  Debrecen –Takarosan berúgva és belőve durva közlekedési balesetet okozni súlyos bűn, de nem annyira, hogy két és fél évig a sitten rohadjon az ember. Száz klasszissal gyengébb manus e hazában halálos gázolásért egy percet sem ült. Mert celeb, vagy mi, attól még esendő az ember.
  Debrecenben van mit nézni – van miből fizetni is?
  Debrecenben van mit nézni – van miből fizetni is?
  Debrecen – Minden kétséget kizáróan kellemesebb látvány két okos, vonzó és érett hajdú amazont nézni vezetés közben Debrecen utcáin, mint valami gagyi tamponreklám kozmopolita plázacicáját. Na de van erre pénz?
  Magyarok, férfiak és asszonyok!
  Magyarok, férfiak és asszonyok!
  Debrecen – Itt vagyunk mi, akik szeretjük a magyar futballt, akik nem sózzuk be a pályákat, és nem is vagyunk kevesen. Egy ez a tábor, egy ez a szív. Még miniszterelnököt is adunk ennek az országnak. Tudják, akit svédül Ferenc Gyurcsanynak hívnak.
  Sajtószabadság van, Digi nincs
  Sajtószabadság van, Digi nincs
  Debrecen – Egészen biztos vagyok benne, hogy ezerszer annyi sportbarát marad le minőségi sporteseményekről hétről hétre, mint ahányan a sajtószabadságot féltik mostanában, a mi ügyünkkel mégsem foglalkozik a túlbuzgó ellenzék és a médiája.
  Mi lesz veled, Lokika?
  Mi lesz veled, Lokika?
  Debrecen – Zdenek Scasny minden bizonnyal remek szakember, és Herczeg András is az volt. A csapatra nem érvényes semmilyen dicsérő jelző. Egyelőre. Estére nagyot változhat a világ. Vagy nem. Tény: Puskás Honvédja sem nyert több bajnoki címet!
  Klónozzunk stadiont!
  Klónozzunk stadiont!
  Debrecen – Nagyerdei ismerősöm három hónapja gumicsizmába megy le a pincéjébe savanyúságért, s közben azon töpreng, hogy miért akarnak nagypályás vízilabdastadiont építeni 12 milliárdból, süllyesztve?
  Mert hokizni jó!
  Mert hokizni jó!
  Debrecen – Ideje lenne már komolyan venni a debreceni hokit! Nem azért, mert Kósa Lajos a jégen termeli olykor az adrenalint – váljék egészségére! – és Rácz „Főkormányhivatalnok” Róbert is rákattant a sportágra, hanem azért, mert ma már annyi gyerek akar a jövő Igor Razovja lenni, mint Sándor Tamása.
  Kósa Lajost lájkolni
  Kósa Lajost lájkolni
  Debrecen – Kósa Lajos nem nyomul a Facebookon. Nem használja ki a közösségi háló által nyújtott szigorúan korlátozott lehetőséget, s nem üzenget, mint a miniszterelnök, vagy mint az ember, aki nagyon elkúrta.
  Egymillió vendégéjszakát Debrecennek!
  Egymillió vendégéjszakát Debrecennek!
  Debrecen – Hajdúszoboszló évről évre vastagszik, pedig nincs Piac utcája, színháza, Nagyerdője, Lokija, Kölcsey-központja, csak egy bóvli korzója méregdrága kolbásszal. Strandot könnyebb építeni, mint nagyvárost.
  Na végre! Megérkezett Magyarországra Mickey és Dicky!
  Na végre! Megérkezett Magyarországra Mickey és Dicky!
  Debrecen – A szorítók világából lehet újat mutatni. Ez nem a Rocky-féle nyáladzós maszlag, hanem igazi bokszfilm. Még bedrogozva sem ütnek akkora parasztlengőket, mint Sylvester Stallone. Filmajánló!
  Vége a bojkottnak! Írtak a Lokiról! Háromszoros hurrá!
  Vége a bojkottnak! Írtak a Lokiról! Háromszoros hurrá!
  Debrecen – A kereskedelmi jelleggel működő, de az adófizetők pénzén eltartott Debrecen Televízió és honlapja megtörte a hosszú csendet DVSC-ügyben, azaz említést tett a női kézilabdacsapatról. Ezt is megértük!
  Van-e cigányterrorizmus Magyarországon?
  Van-e cigányterrorizmus Magyarországon?
  Debrecen – De szeretnék egy liberális véleményalkotót Hajdúhadházra költöztetni a családjával együtt! Ha az iskolában egy cigány eltörné a kislánya kezét, és nem mehetne rendőrségre, mert félne, akkor vajon mit lépne?
  Fekete Hattyú – pszichothriller egy pikáns leszbijelenettel
  Fekete Hattyú – pszichothriller egy pikáns leszbijelenettel
  Debrecen – A sokak által ajnározott Black Swan annyival több egy közönséges thrillernél, hogy látjuk a csodálatos Natalie Portmant csúcsra jutni a szuperszexi Mila Kunis által. Filmajánló!
  Nyálazzunk Valentinra minden idők legjobb szerelmes dalaival!
  Nyálazzunk Valentinra minden idők legjobb szerelmes dalaival!
  Debrecen – Hallgassunk szerelmes dalokat, potyogjanak a könnyek, szívjuk a rockerek vérét! A szíveknek ma dobogni kell, ha már ezt az amerikai giccset ránk erőltették. Íme, minden idők tíz legjobb szerelmes dala! Elfogult, minden objektivitást nélkülöző összeállítás következik!
  Banánízű szilvapálinka, avagy mit ne igyál Erdélyben
  Banánízű szilvapálinka, avagy mit ne igyál Erdélyben
  Debrecen – Erdély italozási kultúrája rendkívül fejlett, akárcsak a Hajdúságé, terem ott minden mennyiségben mennyei nedű, de akad emberi fogyasztásra alkalmatlan is.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7   |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • Alakuló közgyűlés. Fotók: Kádár Lajos (2014-11-05)

  • DVSC-TVP-Szeged. Fotók: Ásztai Csaba. (2014-11-01)

  • DVSC-FTC. Fotók: Ásztai Csaba (2014-10-26)

  • Íme, Debrecen büszkeségei! Fotók: Kádár Lajos (2014-10-23)

  • Kampányt értékelt a Fidesz. Fotók: Kádár Lajos (2014-10-15)