Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Orsolya
2014.10.21.
 • Papp Lacinak Papp Lacinak 9

  Sokáig nem tudtuk elképzelni, hogy lesz egyszer Kósa Lajos nélküli élet Debrecenben.
  Cs. Bereczki Attila jegyzete.

 • Lopott tégla, ugorj ki! Lopott tégla, ugorj ki! 17

  A modern demokráciák természetes velejárója, hogy a politikusok korruptak. Vagy annak látszanak. Debrecenben is. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Debreceni stadionsirató Debreceni stadionsirató 29

  Mi lesz veled, Nagyerdei Stadion? Egyszer széthordunk, mint rómaiak a Colosseumot? Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Debrecen nagy napja Debrecen nagy napja 1

  Ez a tökös legények bulija, akik nem gyulladnak be attól, ha ötször átmegy rajtuk a gőzmozdony. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  Húsvéti sonka online
  Húsvéti sonka online
  Debrecen - Vettünk tescós sonkát, corást, sparost, meg mindent. Éppen nem hánytunk tőlük epét, de majdnem. Mielőtt felrobbantunk volna idegből, jó szokásunkhoz híven túszul ejtettük a Hotel Óbester szakácsát, hogy főzzön nekünk igazit, hazait, finomat, olcsót, méghozzá online!
  Hol a mutyi Debrecenben?
  Hol a mutyi Debrecenben?
  Debrecen – Több konkrétummal megkínálhatott volna bennünket Pörzse honatya Pannon Guard-ügyben, mert most itt állunk felcsigázva, sőt, felajzva, és semmi. Olyan érzés, mint amikor az előjáték után a nő hirtelen migrént kap, vagy felébred a gyerek.
  Kapja be, aki bírja gyomorral!
  Kapja be, aki bírja gyomorral!
  Debrecen – Jött a hír: bezár a debreceni húsüzem. A cég közleménye szerint a magyar hústermék nem versenyképes Nyugaton. Hát, el is hiszem. Meg kéne próbálni esetleg kutyaeledelként értékesíteni, hátha több esély lenne.
  Stohl Buci megmentése
  Stohl Buci megmentése
  Debrecen –Takarosan berúgva és belőve durva közlekedési balesetet okozni súlyos bűn, de nem annyira, hogy két és fél évig a sitten rohadjon az ember. Száz klasszissal gyengébb manus e hazában halálos gázolásért egy percet sem ült. Mert celeb, vagy mi, attól még esendő az ember.
  Debrecenben van mit nézni – van miből fizetni is?
  Debrecenben van mit nézni – van miből fizetni is?
  Debrecen – Minden kétséget kizáróan kellemesebb látvány két okos, vonzó és érett hajdú amazont nézni vezetés közben Debrecen utcáin, mint valami gagyi tamponreklám kozmopolita plázacicáját. Na de van erre pénz?
  Magyarok, férfiak és asszonyok!
  Magyarok, férfiak és asszonyok!
  Debrecen – Itt vagyunk mi, akik szeretjük a magyar futballt, akik nem sózzuk be a pályákat, és nem is vagyunk kevesen. Egy ez a tábor, egy ez a szív. Még miniszterelnököt is adunk ennek az országnak. Tudják, akit svédül Ferenc Gyurcsanynak hívnak.
  Sajtószabadság van, Digi nincs
  Sajtószabadság van, Digi nincs
  Debrecen – Egészen biztos vagyok benne, hogy ezerszer annyi sportbarát marad le minőségi sporteseményekről hétről hétre, mint ahányan a sajtószabadságot féltik mostanában, a mi ügyünkkel mégsem foglalkozik a túlbuzgó ellenzék és a médiája.
  Mi lesz veled, Lokika?
  Mi lesz veled, Lokika?
  Debrecen – Zdenek Scasny minden bizonnyal remek szakember, és Herczeg András is az volt. A csapatra nem érvényes semmilyen dicsérő jelző. Egyelőre. Estére nagyot változhat a világ. Vagy nem. Tény: Puskás Honvédja sem nyert több bajnoki címet!
  Klónozzunk stadiont!
  Klónozzunk stadiont!
  Debrecen – Nagyerdei ismerősöm három hónapja gumicsizmába megy le a pincéjébe savanyúságért, s közben azon töpreng, hogy miért akarnak nagypályás vízilabdastadiont építeni 12 milliárdból, süllyesztve?
  Mert hokizni jó!
  Mert hokizni jó!
  Debrecen – Ideje lenne már komolyan venni a debreceni hokit! Nem azért, mert Kósa Lajos a jégen termeli olykor az adrenalint – váljék egészségére! – és Rácz „Főkormányhivatalnok” Róbert is rákattant a sportágra, hanem azért, mert ma már annyi gyerek akar a jövő Igor Razovja lenni, mint Sándor Tamása.
  Kósa Lajost lájkolni
  Kósa Lajost lájkolni
  Debrecen – Kósa Lajos nem nyomul a Facebookon. Nem használja ki a közösségi háló által nyújtott szigorúan korlátozott lehetőséget, s nem üzenget, mint a miniszterelnök, vagy mint az ember, aki nagyon elkúrta.
  Egymillió vendégéjszakát Debrecennek!
  Egymillió vendégéjszakát Debrecennek!
  Debrecen – Hajdúszoboszló évről évre vastagszik, pedig nincs Piac utcája, színháza, Nagyerdője, Lokija, Kölcsey-központja, csak egy bóvli korzója méregdrága kolbásszal. Strandot könnyebb építeni, mint nagyvárost.
  Na végre! Megérkezett Magyarországra Mickey és Dicky!
  Na végre! Megérkezett Magyarországra Mickey és Dicky!
  Debrecen – A szorítók világából lehet újat mutatni. Ez nem a Rocky-féle nyáladzós maszlag, hanem igazi bokszfilm. Még bedrogozva sem ütnek akkora parasztlengőket, mint Sylvester Stallone. Filmajánló!
  Vége a bojkottnak! Írtak a Lokiról! Háromszoros hurrá!
  Vége a bojkottnak! Írtak a Lokiról! Háromszoros hurrá!
  Debrecen – A kereskedelmi jelleggel működő, de az adófizetők pénzén eltartott Debrecen Televízió és honlapja megtörte a hosszú csendet DVSC-ügyben, azaz említést tett a női kézilabdacsapatról. Ezt is megértük!
  Van-e cigányterrorizmus Magyarországon?
  Van-e cigányterrorizmus Magyarországon?
  Debrecen – De szeretnék egy liberális véleményalkotót Hajdúhadházra költöztetni a családjával együtt! Ha az iskolában egy cigány eltörné a kislánya kezét, és nem mehetne rendőrségre, mert félne, akkor vajon mit lépne?
  Fekete Hattyú – pszichothriller egy pikáns leszbijelenettel
  Fekete Hattyú – pszichothriller egy pikáns leszbijelenettel
  Debrecen – A sokak által ajnározott Black Swan annyival több egy közönséges thrillernél, hogy látjuk a csodálatos Natalie Portmant csúcsra jutni a szuperszexi Mila Kunis által. Filmajánló!
  Nyálazzunk Valentinra minden idők legjobb szerelmes dalaival!
  Nyálazzunk Valentinra minden idők legjobb szerelmes dalaival!
  Debrecen – Hallgassunk szerelmes dalokat, potyogjanak a könnyek, szívjuk a rockerek vérét! A szíveknek ma dobogni kell, ha már ezt az amerikai giccset ránk erőltették. Íme, minden idők tíz legjobb szerelmes dala! Elfogult, minden objektivitást nélkülöző összeállítás következik!
  Banánízű szilvapálinka, avagy mit ne igyál Erdélyben
  Banánízű szilvapálinka, avagy mit ne igyál Erdélyben
  Debrecen – Erdély italozási kultúrája rendkívül fejlett, akárcsak a Hajdúságé, terem ott minden mennyiségben mennyei nedű, de akad emberi fogyasztásra alkalmatlan is.
  Abortálni vagy nem abortálni, ez itt a kérdés
  Abortálni vagy nem abortálni, ez itt a kérdés
  Debrecen – Egy tizenhat éves lánynak megtiltani a szexuális életet, reménytelen próbálkozás, mert a fiúknak nem lehet ellenállni, és megszabni neki, hogy mit tegyen, ha véletlenül „bekapja a legyet”, antidemokratikus és a női egyenjogúság sárba tiprása.
  Cigány, szex, Vona
  Cigány, szex, Vona
  Debrecen – Furdal a kíváncsiság, hogy a büntetlen előéletű cigány fiatal kaphat-e jogot a közösülésre, ha szerelemre lobban egy kicsi gesztenye iránt, akinek a csalhatatlan ösztöne kapásból megérzi azt, hova kell nyúlni a fiú nadrágjában, hogy az jó legyen.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7   |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • Kampányt értékelt a Fidesz. Fotók: Kádár Lajos (2014-10-15)

  • DHK-Érsekújvár. Fotók: Ásztai Csaba (2014-10-14)

  • Debrecenben a Fővárosi Nagycirkusz. Fotók: Kádár Lajos

  • ZAMAT Fesztivál 2014. Fotók: Kádár Lajos (2014-09-19)

  • DHK - Újpest. Fotók: ÁSztai Csaba (2014-09-19)