Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Friderika
2014.09.20.
 • Debrecen nagy napja Debrecen nagy napja 1

  Ez a tökös legények bulija, akik nem gyulladnak be attól, ha ötször átmegy rajtuk a gőzmozdony. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Ön is a debreceni lakájmédiából tájékozódik? Ön is a debreceni lakájmédiából tájékozódik? 35

  A párt tobzódhat, a párt abszolút elégedett lehet, a párt pezsgőt bonthat. Vagy mégsem? Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • A jövő elkezdődött! A jövő elkezdődött! 18

  Bármelyik debreceni otthonban bagatell összegért lehet a Real Madridon élvezkedni. De bennünk a vér... Cs. Bereczki Attila írása

 • Conchita és a humorérzék Conchita és a humorérzék 4

  Debreceni barátaim! Elkapott az undor és a hányinger? Mi zavar? A fallosz vagy a szakáll? Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  A fényes debreceni jövő
  A fényes debreceni jövő
  Debrecen – Böszménk jegeli magát, tehát lesz stadionunk, és hála a nagy sárga ház népének, lesz kézicsapatunk is! Preambulum ide vagy oda, a lényegi dolgok mégiscsak kicsiben, Debrecenben dőlnek el. Summa cum laude!
  Élhető Debrecen
  Élhető Debrecen
  Debrecenben ma már minden megvan, amiért régen el kellett menni osztálykirándulni Budapestre: forgalmi dugó, hajléktalan, bajnokcsapat, rockkoncert, fesztivál, adidas-bolt, pláza, hipermarket, kupleráj, menő kocsma stb. S mire Dombi Tibi 45 éves lesz, stadion is épül.
  Meddig kell bekapni a zsidó-kínai kukit?
  Meddig kell bekapni a zsidó-kínai kukit?
  Debrecen – Nem kicsi a baj, ha a tavaly nyáron picsán rúgott IMF-et most visszahívta a magyar kormány. Minimum pénzügyi katasztrófa, de amíg a Loki vezeti a bajnokságot, addig Debrecenben nagy baj nem lehet.
  Éjfélkor Párizsban – Debrecen, ezt látni kell!
  Éjfélkor Párizsban – Debrecen, ezt látni kell!
  Debrecen – A világ kritikusai egyesültek, és agyondicsérték Woody Allent a Cannes-i filmfesztivál után. A filmmel azokat is megérinti, akik nem feltétlenül a munkássága rajongói, bár számunkra nehéz elképzelni, hogy ilyen emberek léteznek. Filmajánló!
  Ne hagyjuk szenvedni a debreceni kézilabdát!
  Ne hagyjuk szenvedni a debreceni kézilabdát!
  Debrecen – Attól, hogy a nők személyi száma kettessel kezdődik, még lehetne egy jó csapata a városnak. A férfi kézilabdát már eltemettük, ha a nőit is elszólítja tőlünk a sors, akkor abba belerokkanunk. Debrecen szégyene, ami kézilabdás fronton zajlik itt néhány éve.
  Mentsük meg a debreceni vízilabdát!
  Mentsük meg a debreceni vízilabdát!
  Debrecen – A vízilabda az átlag magyar szemében az intelligens, szép és magas emberek sportja, nem úgy, mint például az ökölvívás, melytől „jobb” családban tiltani illik a gyereket. Az más kérdés, hogy ennél irritálóbb sztereotípia talán nem is létezik, a lényeg, hogy a pólóhoz könnyű megnyerni a szülőket.
  A politikus is ember, aki jutalmazza magát
  A politikus is ember, aki jutalmazza magát
  Debrecen – Emlegetjük az összes politikus összes felmenőjét, de közben úgy hozzászoktunk már a sok gazemberséghez, hogy az alig 37 millió forintos önkormányzati jutalmak miatt eszünk ágában sincs palotaforradalmat csinálni.
  A pénznyelők és a szociális háló
  A pénznyelők és a szociális háló
  Debrecen – Vicces, hogy szociális háló terhelésével meg több tízezer munkanélkülivel riogatnak a játékgépesek, amikor éppen az ő –  nem éppen sziklaszilárszilárd morális alapon működő – bizniszük által kerülnek utcára emberek, s mennek tönkre családok nap mint nap.
  Szolgálunk és verünk!
  Szolgálunk és verünk!
  Debrecen – Aki a legjobban tagadta a rendőrterrort, előre megfontoltan, aljas indokból kitüntették. Nem csak a fejeseket, hanem a kápókat is. Mint például azt a fakabátot, akit tegnap ítélt 1 év 8 hónap börtönre a Fővárosi Ítélőtábla. Annyira fűtötte a bizonyítási vágy, hogy eltörte egy ártatlan járókelő ujját.
  Miért kell börtönbe vetni Gyurcsányt?
  Miért kell börtönbe vetni Gyurcsányt?
  Debrecen – Milyen Sukoró? 2004. december 5. óta begyógyíthatatlan, vérző lelki sebet cipelnek milliók. Gy. Ferenc a határon túli magyarokat földönfutónak, élősködőnek állította be, amivel a magyarországi közvéleményt megmételyezte. Magyar ember nem felejt!
  Kinek szurkolnak a magyarok a zsidó-palesztin háborúban?
  Kinek szurkolnak a magyarok a zsidó-palesztin háborúban?
  Debrecen Minél inkább jobbikos valaki, annál inkább palesztinbarát, és fordítva. Szerintük „a megszálló zsidók Apache-helikopterről naponta szétlőnek egy palesztin óvodát vagy öregotthont”. A jobbikosokkal foglalkozni kell, mert asztaltársaságban is előfordulnak és állítólag most már többen vannak, mint a szocik.
  Kondás Elemér, a nehéz idők bölcs döntése
  Kondás Elemér, a nehéz idők bölcs döntése
  Debrecen – „Ebben a nagy faluban egy vagány pestinek annyi esélye van az érvényesülésre, mint a Pocsajnak a Barcelona ellen" – fogalmazott az egykori Loki-csatár, s lám, igaza lett. Ide az kell, aki a mi macskánk, a mi kutyánk. Az idegen ugatásra rá se mozdulunk.
  Szívatni tudni kell!
  Szívatni tudni kell!
  Debrecen – Az újpestieknek szóló üzenet annak tükrében különösen széles mosolyt fakaszt a Loki-drukker orcáján, hogy a liláknak a fradistákkal együtt sincs annyi pontjuk, mint ahány pötty van a katicán.
  Bumm a fejbe! Ön kit lőne le?
  Bumm a fejbe! Ön kit lőne le?
  Debrecen – Most akkor komoly aggodalomra ad-e okot az, hogy a rasszista, antiszemita kijelentések mára a politikai közbeszéd részévé váltak Magyarországon? A válaszom: nem. A politikai tér itt olyan széles, hogy az lenne csoda, ha nem kapna helyet benne néhány nagyon hülye.
  Takarítsátok ki a pénznyelőket a kocsmákból!
  Takarítsátok ki a pénznyelőket a kocsmákból!
  Enyhe matematika: minél többet játszik az ember, annál inkább mínuszos. A játékgép legális gazsága a 60:40 arány, és ez még akkor is cumi, ha a törvénytisztelő játékgépes nem állít a péznyelője szoftverén a maga javára.
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Ki van aggatva a náci portéka, mint a Hannah Montana-iskolatáska a Mihály-napin. Vásárfiát vegyenek! Ez a maga nemében durvább, mintha a Tankcsapda előzenekara Fluor Tomi és a brigádja lenne a Campuson.
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  Debrecen – Volt már 6–1, 5–0, 3–0, 2–0, 3–1 a DVSC–Fradi vége az elmúlt másfél évtizedben, már csak egy négyes hiányzik. Vagy egy hetes. Szóval vasárnap este jön a nemzet másik csapata, küldjük haza kitömve, debreceniek!
  Mi a vastag pöcörő van?
  Mi a vastag pöcörő van?
  A bazdmegelés országában, ahol a „Fuck you, motherfucker!” szinkronizálva „Menj a fenébe, te szemétláda!”, nem érdemes faszozással nyomatékosítani, mert szándékosan félreértik.
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Ultrahang: 5 ezer; szülés 60 ezer; az élmény: felbecsülhetetlen. Ez egy régi történet, lassan hatéves, ma már egy kerek százasba kerül a fíling. A Mastercard helyett megteszi a fehér boríték. Nem kell azt túlbonyolítani, kérem!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Debrecen – Előfordulhat majd, amikor nem lesz egy magyar sem a pályán, nemhogy debreceni, de a mai kozmopolita világban ez nem rendkívüli. Másrészt szeretett már ez a debreceni közönség rajongásig külföldit.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5   |   6  |   7  |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • DHK - Újpest. Fotók: ÁSztai Csaba (2014-09-19)

  • DVSC-Vác. Fotók: Ásztai Csaba (2014-09-07)

  • SVÉT 6.0 Debrecenben. Fotók Ásztai Csaba (2014-09-07)

  • DVSC-Young Boys. Fotók: Ásztai Csaba (2014-08-28)

  • DVSC-Haladás. Fotók: Ásztai Csaba (2014-08-25)