Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Vanda, Paula
2015.01.26.
 • A Gucci-lovagoktól a Joma-lovagig A Gucci-lovagoktól a Joma-lovagig 14

  Az eszem-iszom és a táncmulatság minden körülmények között gátlástalan urizálás, miközben NÉGYMILLIÓ ÉHES száj tátong az országban. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Charlie vagyok Debrecenben Charlie vagyok Debrecenben 29

  Akkora Charlie Hebdo-ellenesség alakult ki a Cívishír fórumában, hogy erre reagálni illik. Csak egy VÉLEMÉNY. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Orbán, takarodj? Y-GEN? Orbán, takarodj? Y-GEN? 22

  Lökjétek le Orbánt a Taigetoszról, rendben, de állítsatok ki valakit helyette! Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Ki marad állva a forradalom után? Ki marad állva a forradalom után? 12

  Sokan nyilasból váltak jó kommunistává, úgy korrupt politikusból is lehet még jóra hajló demokrata. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  Debreceni szemétládák
  Debreceni szemétládák
  Debrecen – A dohányzástilalom óta megsokszorozódott az egy négyzetméterre eső csikkek száma, tudniillik menő azt évtizedes rutinnal jó messzire elpöckölni a kocsmaajtóból. A mozdulatsornak külön technikát fejlesztettek ki, már csak versenyt kéne rendezni. Csikkolimpiát.
  Schmitt Pál feloldozása
  Schmitt Pál feloldozása
  Debrecen – Schmitt Pál minden – akarom mondani: mind a két – rendszerben olyan szép karriert épített, hogy az már szinte csodálatra méltó, ráadásul ő az első áldozata annak, hogy kezd hígulni a „szakma”. Ő sportoló, nem ideológus, alktománybíró vagy halálraítélt.
  Csak azért is magyar foci!
  Csak azért is magyar foci!
  Debrecen – Tegnap este átadtam magam a spanyol focinak. A Barcelonát és a Real Madridot már jobban unom, mint a csalfa férj az otthoni szexet, gondoltam, egy pikáns Betis–Espanyollal búcsúztatom a napot. Nagy hiba volt.
  A rendőr–cigány „barátságról”
  A rendőr–cigány „barátságról”
  Debrecen – „Te loptad el a tyúkokat, Gazsi?” – ezt a kérdést előítéletektől mentesen feltenni nehezen lehet, főleg úgy, hogy Gazsi előtte már hatszor lopott tyúkot (is). No, de mi van akkor, ha Gazsi most kivételesen ártatlan, és polgárjogi öntudatra ébredt?
  A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval
  A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval
  Debrecen – Előbb volt meg az első nő, mint az első pornófilm VHS-kazettán. Láttam egy lepedőakrobata nőt és egy 33 percig folyamatosan, Bundesliga-iramban töcskölő bajuszos férfit, továbbá hét orbitális orgazmust. 6–1-re nyert a nő. Letörtem.
  A fantasztikusan sikeres Kína-politika
  A fantasztikusan sikeres Kína-politika
  Debrecen – Vannak a városban, akik a kici kínaiaktól remélnek több tízezer munkahelyet, gazdasági fellendülést, meg még minden mást, ami nagyívű. Én csak kicsiben merek gondolkodni: az olcsó farmerért szeretem őket, de nagyon.
  Hit Gyülekezete – a Sípos utcától a parlamentig
  Hit Gyülekezete – a Sípos utcától a parlamentig
  Debrecen – Erős a gyanúm, hogy tudatmódosító szer hatása alatt áll az egész Hitgyüli, csak a betépést nem közvetíti az ATV. Tisztán így elszállni nekem csak akkor sikerült, amikor Dombi Tibi lekopírozta Bene Ferenc brazilalázó gólját Diósgyőrben.
  Valentin-napozzon télen a bánat!
  Valentin-napozzon télen a bánat!
  Debrecen – Mínusz húsz fokban csak az nagyon szerelmes, akinek „kötelező”, és az a költői kérdés, hogy miért kell amerikai giccsparádéba csomagolni a szívünk dobbanását? Jelentem: a multikulti és a globalizáció nem halott.
  A húsz centi smafu – a méret a lényeg!
  A húsz centi smafu – a méret a lényeg!
  Debrecen – Nem akarok illúzióromboló lenni, és eszem ágában sincs kiábrándítani a polgártársaimat, de azt sem akarom, hogy hazugságban éljenek tovább. Az igazsághoz tudniillik mindenkinek joga van!
  Ments meg, Urunk, a drogtól!
  Ments meg, Urunk, a drogtól!
  Debrecen – Nagyobb sokkot kaptam, mint Csoki nője, pedig sosem volt Babettám, és immár tizenkilenc éve nem anyámmal élek. Szívtam rendesen az élet velejét az éjszakában, de az még nekem is kemény, hogy drog vitt el egy fiatalt Debrecenben.
  Hány nokiás dobozba fér bele a debreceni stadion?
  Hány nokiás dobozba fér bele a debreceni stadion?
  Debrecen – Úgy lazán, dajcstomisan csak annyit mondjunk az MSZP akármelyik szellemi géniuszának, amikor a debreceni stadionon rugózik, hogy „Mi a tököm van? Kopj le, de nagyon gyorsan!”.
  A fényes debreceni jövő
  A fényes debreceni jövő
  Debrecen – Böszménk jegeli magát, tehát lesz stadionunk, és hála a nagy sárga ház népének, lesz kézicsapatunk is! Preambulum ide vagy oda, a lényegi dolgok mégiscsak kicsiben, Debrecenben dőlnek el. Summa cum laude!
  Élhető Debrecen
  Élhető Debrecen
  Debrecenben ma már minden megvan, amiért régen el kellett menni osztálykirándulni Budapestre: forgalmi dugó, hajléktalan, bajnokcsapat, rockkoncert, fesztivál, adidas-bolt, pláza, hipermarket, kupleráj, menő kocsma stb. S mire Dombi Tibi 45 éves lesz, stadion is épül.
  Meddig kell bekapni a zsidó-kínai kukit?
  Meddig kell bekapni a zsidó-kínai kukit?
  Debrecen – Nem kicsi a baj, ha a tavaly nyáron picsán rúgott IMF-et most visszahívta a magyar kormány. Minimum pénzügyi katasztrófa, de amíg a Loki vezeti a bajnokságot, addig Debrecenben nagy baj nem lehet.
  Éjfélkor Párizsban – Debrecen, ezt látni kell!
  Éjfélkor Párizsban – Debrecen, ezt látni kell!
  Debrecen – A világ kritikusai egyesültek, és agyondicsérték Woody Allent a Cannes-i filmfesztivál után. A filmmel azokat is megérinti, akik nem feltétlenül a munkássága rajongói, bár számunkra nehéz elképzelni, hogy ilyen emberek léteznek. Filmajánló!
  Ne hagyjuk szenvedni a debreceni kézilabdát!
  Ne hagyjuk szenvedni a debreceni kézilabdát!
  Debrecen – Attól, hogy a nők személyi száma kettessel kezdődik, még lehetne egy jó csapata a városnak. A férfi kézilabdát már eltemettük, ha a nőit is elszólítja tőlünk a sors, akkor abba belerokkanunk. Debrecen szégyene, ami kézilabdás fronton zajlik itt néhány éve.
  Mentsük meg a debreceni vízilabdát!
  Mentsük meg a debreceni vízilabdát!
  Debrecen – A vízilabda az átlag magyar szemében az intelligens, szép és magas emberek sportja, nem úgy, mint például az ökölvívás, melytől „jobb” családban tiltani illik a gyereket. Az más kérdés, hogy ennél irritálóbb sztereotípia talán nem is létezik, a lényeg, hogy a pólóhoz könnyű megnyerni a szülőket.
  A politikus is ember, aki jutalmazza magát
  A politikus is ember, aki jutalmazza magát
  Debrecen – Emlegetjük az összes politikus összes felmenőjét, de közben úgy hozzászoktunk már a sok gazemberséghez, hogy az alig 37 millió forintos önkormányzati jutalmak miatt eszünk ágában sincs palotaforradalmat csinálni.
  A pénznyelők és a szociális háló
  A pénznyelők és a szociális háló
  Debrecen – Vicces, hogy szociális háló terhelésével meg több tízezer munkanélkülivel riogatnak a játékgépesek, amikor éppen az ő –  nem éppen sziklaszilárszilárd morális alapon működő – bizniszük által kerülnek utcára emberek, s mennek tönkre családok nap mint nap.
  Szolgálunk és verünk!
  Szolgálunk és verünk!
  Debrecen – Aki a legjobban tagadta a rendőrterrort, előre megfontoltan, aljas indokból kitüntették. Nem csak a fejeseket, hanem a kápókat is. Mint például azt a fakabátot, akit tegnap ítélt 1 év 8 hónap börtönre a Fővárosi Ítélőtábla. Annyira fűtötte a bizonyítási vágy, hogy eltörte egy ártatlan járókelő ujját.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5   |   6  |   7  |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • Csokigyűjtő akció (Fotók: Kádár Lajos) 2014-12-10

  • DVSC-Nyíregyháza. Fotók: Ásztai Csaba (2014-11-30)

  • Francia divatbemutató (Fotók: Kádár Lajos)

  • Alakuló közgyűlés. Fotók: Kádár Lajos (2014-11-05)

  • DVSC-TVP-Szeged. Fotók: Ásztai Csaba. (2014-11-01)