Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Konrád
2014.04.21.
 • Jelentem: a választást a baloldal nyerte meg! Jelentem: a választást a baloldal nyerte meg! 29

  A Fidesznek. Mert egyszerűek, mint a faék, de legalább tovább kenik a szart. Cs. Bereczki Attila írása

 • Megtaláltuk Kósa Lajos angol hangját Megtaláltuk Kósa Lajos angol hangját 3

  A Debreceni Szinkronszemléhez: analfabéták, egyesüljetek! Cs. Bereczki Attila írása

 • Nőt akarok! Nőt akarok! 6

  Azért nincs nőiesség, elegancia, báj, erkölcs és finomság a magyar közéletben, mert alig van nő. Cs Bereczki Attila jegyzete

 • A nagy debreceni holokamu algoritmusa A nagy debreceni holokamu algoritmusa 38

  Ágoston hozza a kockás füzetet és a ceruzát, én szerzek kóser szilvát! Számoljunk! Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  Mentsük meg a debreceni vízilabdát!
  Mentsük meg a debreceni vízilabdát!
  Debrecen – A vízilabda az átlag magyar szemében az intelligens, szép és magas emberek sportja, nem úgy, mint például az ökölvívás, melytől „jobb” családban tiltani illik a gyereket. Az más kérdés, hogy ennél irritálóbb sztereotípia talán nem is létezik, a lényeg, hogy a pólóhoz könnyű megnyerni a szülőket.
  A politikus is ember, aki jutalmazza magát
  A politikus is ember, aki jutalmazza magát
  Debrecen – Emlegetjük az összes politikus összes felmenőjét, de közben úgy hozzászoktunk már a sok gazemberséghez, hogy az alig 37 millió forintos önkormányzati jutalmak miatt eszünk ágában sincs palotaforradalmat csinálni.
  A pénznyelők és a szociális háló
  A pénznyelők és a szociális háló
  Debrecen – Vicces, hogy szociális háló terhelésével meg több tízezer munkanélkülivel riogatnak a játékgépesek, amikor éppen az ő –  nem éppen sziklaszilárszilárd morális alapon működő – bizniszük által kerülnek utcára emberek, s mennek tönkre családok nap mint nap.
  Szolgálunk és verünk!
  Szolgálunk és verünk!
  Debrecen – Aki a legjobban tagadta a rendőrterrort, előre megfontoltan, aljas indokból kitüntették. Nem csak a fejeseket, hanem a kápókat is. Mint például azt a fakabátot, akit tegnap ítélt 1 év 8 hónap börtönre a Fővárosi Ítélőtábla. Annyira fűtötte a bizonyítási vágy, hogy eltörte egy ártatlan járókelő ujját.
  Miért kell börtönbe vetni Gyurcsányt?
  Miért kell börtönbe vetni Gyurcsányt?
  Debrecen – Milyen Sukoró? 2004. december 5. óta begyógyíthatatlan, vérző lelki sebet cipelnek milliók. Gy. Ferenc a határon túli magyarokat földönfutónak, élősködőnek állította be, amivel a magyarországi közvéleményt megmételyezte. Magyar ember nem felejt!
  Kinek szurkolnak a magyarok a zsidó-palesztin háborúban?
  Kinek szurkolnak a magyarok a zsidó-palesztin háborúban?
  Debrecen Minél inkább jobbikos valaki, annál inkább palesztinbarát, és fordítva. Szerintük „a megszálló zsidók Apache-helikopterről naponta szétlőnek egy palesztin óvodát vagy öregotthont”. A jobbikosokkal foglalkozni kell, mert asztaltársaságban is előfordulnak és állítólag most már többen vannak, mint a szocik.
  Kondás Elemér, a nehéz idők bölcs döntése
  Kondás Elemér, a nehéz idők bölcs döntése
  Debrecen – „Ebben a nagy faluban egy vagány pestinek annyi esélye van az érvényesülésre, mint a Pocsajnak a Barcelona ellen" – fogalmazott az egykori Loki-csatár, s lám, igaza lett. Ide az kell, aki a mi macskánk, a mi kutyánk. Az idegen ugatásra rá se mozdulunk.
  Szívatni tudni kell!
  Szívatni tudni kell!
  Debrecen – Az újpestieknek szóló üzenet annak tükrében különösen széles mosolyt fakaszt a Loki-drukker orcáján, hogy a liláknak a fradistákkal együtt sincs annyi pontjuk, mint ahány pötty van a katicán.
  Bumm a fejbe! Ön kit lőne le?
  Bumm a fejbe! Ön kit lőne le?
  Debrecen – Most akkor komoly aggodalomra ad-e okot az, hogy a rasszista, antiszemita kijelentések mára a politikai közbeszéd részévé váltak Magyarországon? A válaszom: nem. A politikai tér itt olyan széles, hogy az lenne csoda, ha nem kapna helyet benne néhány nagyon hülye.
  Takarítsátok ki a pénznyelőket a kocsmákból!
  Takarítsátok ki a pénznyelőket a kocsmákból!
  Enyhe matematika: minél többet játszik az ember, annál inkább mínuszos. A játékgép legális gazsága a 60:40 arány, és ez még akkor is cumi, ha a törvénytisztelő játékgépes nem állít a péznyelője szoftverén a maga javára.
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Magyar Sziget, náci sziget?
  Ki van aggatva a náci portéka, mint a Hannah Montana-iskolatáska a Mihály-napin. Vásárfiát vegyenek! Ez a maga nemében durvább, mintha a Tankcsapda előzenekara Fluor Tomi és a brigádja lenne a Campuson.
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  DVSC–Fradi, avagy a „nemzeti kincsek” összecsapnak
  Debrecen – Volt már 6–1, 5–0, 3–0, 2–0, 3–1 a DVSC–Fradi vége az elmúlt másfél évtizedben, már csak egy négyes hiányzik. Vagy egy hetes. Szóval vasárnap este jön a nemzet másik csapata, küldjük haza kitömve, debreceniek!
  Mi a vastag pöcörő van?
  Mi a vastag pöcörő van?
  A bazdmegelés országában, ahol a „Fuck you, motherfucker!” szinkronizálva „Menj a fenébe, te szemétláda!”, nem érdemes faszozással nyomatékosítani, mert szándékosan félreértik.
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Börtönbe a korrupt orvosokkal!
  Ultrahang: 5 ezer; szülés 60 ezer; az élmény: felbecsülhetetlen. Ez egy régi történet, lassan hatéves, ma már egy kerek százasba kerül a fíling. A Mastercard helyett megteszi a fehér boríték. Nem kell azt túlbonyolítani, kérem!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Már érik a Loki bajnoksága!
  Debrecen – Előfordulhat majd, amikor nem lesz egy magyar sem a pályán, nemhogy debreceni, de a mai kozmopolita világban ez nem rendkívüli. Másrészt szeretett már ez a debreceni közönség rajongásig külföldit.
  Szeretünk, Hal köz!
  Szeretünk, Hal köz!
  Debrecen – Ebben a kegyetlen svájci frankos világban kevés alapvető emberi jog van, mint tisztességes áron kikapcsolódni, főleg, ha az ember olyan prohibicionista környékről származik, mint mondjuk az Újkert vagy a Tóci.
  Sport, ami számít: férfi tenisz
  Sport, ami számít: férfi tenisz
  Debrecen – Már megint sárga vagyok az irigységtől, mert nem nekem, magyarnak adatik meg, hogy egy igazán „ütős” sportágban „drága testvérem” nevével kezdődjön a világranglista, és elolvadjak a büszkeségtől.
  EU-fória? Na, az itt nincs!
  EU-fória? Na, az itt nincs!
  Debrecen – Orbán Viktor volt az Európai Unió Cristiano Ronaldója. Kár, hogy nem tudtunk neki egy emberként szurkolni az elmúlt fél évben, mert a benzin, a cukor, az olaj és a tej ára, no meg a svájci frank elvonta a figyelmet.
  Ahol az MSZP esélytelenebb, mint a Lencz-telepen
  Ahol az MSZP esélytelenebb, mint a Lencz-telepen
  Debrecen – Melyik pártra szavazol, ha magyarországi választójogot kapsz? – tettem fel a kérdést 119 erdélyi magyarnak, akiket a közösségi portálokon ismerősként vagy az ismerőseim ismerőseként jegyzek.
  A liba tömve jó!
  A liba tömve jó!
  Debrecen – A falu törvénye egyszerű és logikus: a kutya és a macska kivételével a háztáji nem állat, hanem élelmiszer. Így a liba tömése, tépése nem állatkínzás, mint ahogyan a kendermagos tyúkot is jogszerű agyonütni a vasvillával, ha rákap a veteményesre.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4  |   5   |   6  |   7  |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • DVSC-Diósgyőr. Fotók: Ásztai Csaba (2014-04-15)

  • Nyitóbuli a Popbárban (2014-04-11)

  • A Magyar Nemzeti Cirkusz Debrecenben. Fotók: Kádár Lajos (2014-04-09)

  • Választás 2014. Fotók: Kádár Lajos, Ásztai Csaba (2014-04-06)

  • DVSC-Győr. Fotók: Ásztai Csaba (2014-04-25)