Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Virgil
2014.11.27.
 • Dicsértessék a hülyéket! Dicsértessék a hülyéket! 14

  Jelentem, a Hülye Ötletek Minisztériumára igény van. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Bojkottáljuk a bojkottot Bojkottáljuk a bojkottot 37

  Ha Debrecenben spermamintát kérnének regisztráció gyanánt, akkor is mennénk a meccsre! Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • Papp Lacinak Papp Lacinak 10

  Sokáig nem tudtuk elképzelni, hogy lesz egyszer Kósa Lajos nélküli élet Debrecenben.
  Cs. Bereczki Attila jegyzete.

 • Lopott tégla, ugorj ki! Lopott tégla, ugorj ki! 17

  A modern demokráciák természetes velejárója, hogy a politikusok korruptak. Vagy annak látszanak. Debrecenben is. Cs. Bereczki Attila jegyzete

 • hirdetés
  Stadion nincs, de remény van!
  Stadion nincs, de remény van!
  Két évvel ezelőtt azért vettük be, hogy mostanra stadionunk lesz, mert az egyszeri választó végtelenül hiszékeny. Ez az éretlen demokrácia problematikája. Cs. Bereczki Attila írása.
  Hajrá, Magyarország!
  Hajrá, Magyarország!
  Szakács Béla debreceni lakos tojik az olimpiára, én nem. Ha a fiaink-lányaink legyőzik a románokat, szerbeket, tótokat, akkor idehaza erősödik a nemzettudat. Cs. Bereczki Attila jegyzete.
  Vegyük meg az Aranybikát?
  Vegyük meg az Aranybikát?
  A hazai pálya minden előnyét kihasználva összedobjuk az egymilliárdot. Az bagatell, de hogyan tovább? Nehogy aztán csak a farok rosszabbik vége jusson! Cs. Bereczki Attila írása.
  Debrecen és a halál
  Debrecen és a halál
  Egymilliós havi fizetésű fószereket nem jutalmazunk tízmilliókkal, mert nem elegáns. Még Svájcban sem. Vagy ott talán igen, de Debrecenben ez kit érdekel? Itt öngyilkosság. Cs. Bereczki Attila jegyzete
  Háromhetes francia körút ingyen! Élj a lehetőséggel!
  Háromhetes francia körút ingyen! Élj a lehetőséggel!
  Az élvezet fenomenális, majdnem olyan jó, mint a maratoni szex félrészegen. Cs. Bereczki Attila írása.
  A Hit Gyülekezete, a Jobbik és a jó hírnév
  A Hit Gyülekezete, a Jobbik és a jó hírnév
  Jó hírneve Buzánszky Jenőnek, Egerszegi Krisztinának, Darnyi Tamásnak, Rubik Ernőnek vagy Tordy Gézának van. Cs. Bereczki Attila írása.
  Bicikli és morál
  Bicikli és morál
  Már annyian vagyunk, hogy ha pártot alapítanánk, simán megnyernénk egy parlamenti választást. Kétharmaddal. Cs. Bereczki Attila jegyzete.
  Amikor a magyart eszi a sárga irigység
  Amikor a magyart eszi a sárga irigység
  Öt éve csináltunk hülyét magunkból, amikor elhittük, hogy a mostani foci EB a miénk lesz, s kivittük az UEFA-górékat a debreceni mezőre. Cs. Bereczki Attila írása.
  Lehet-e politikai tőkét kovácsolni a 2-es villamosból?
  Lehet-e politikai tőkét kovácsolni a 2-es villamosból?
  Hülye a kérdés, természetesen nem. Az ügy annyira döglött, mint a Haumann „Patás” Péter Sanyija. Cs. Bereczki Attila jegyzete
  A debreceni vigalmi negyed
  A debreceni vigalmi negyed
  Debrecen belvárosának úgy kell a csend, mint a Lokinak a vereség. Vadul elszabadultak az indulatok a Csendet kérnek a lakók című olvasói levélre. Tekintsék e sorokat egy bő hozzászólásnak.
  Az irredenta Székely himnusz
  Az irredenta Székely himnusz
  Debrecen – Üzenete van: összetartozunk. Az angol himnusz se egy szépirodalmi remekmű, de amikor 90 ezer néző énekli a Wembleyben, akkor nincs az a műkritikus, aki bele merne kötni, hogy nem elég shakespeare-i.
  Lyuk- és bráneradó
  Lyuk- és bráneradó
  Debrecen – A nép a Facebookon kivetette saját magára a lyukadót, mi kidolgoztuk a részleteit. Sőt! Egyéb ötletünk is támadt arra az esetre, ha a kormány tagjai esetleg kimerültek a Széll Kálmán 2.0-án, de a lyukakat még tömködni kell.
  Debrecen, a zászlóshajó
  Debrecen, a zászlóshajó
  Debrecen – Azt mondta minap a miniszterelnök Debrecenben, hogy mi zászlóshajó vagyunk. Jól esett, szó se róla, de a Titanic-láz kellős közepén fogalmazhatott volna másképp is, mondjuk a vízre és a hajóra való utalás nélkül. Nehogy megijedjünk!
  Debreceni stadionpolitika: a lényeg, és ami mese habbal
  Debreceni stadionpolitika: a lényeg, és ami mese habbal
  Debrecen – A helyes marketingpolitikát túlfejlett szociális érzékenységre lehet építeni. A gazdagoknak egy köpésre ott van a Pálma, a Divinus, a Leveles és a Régi Vigadó, a Nagyerdei Stadiont hagyjuk meg a kisembernek, szigorúan gazdasági alapon! Nem ingyen sör kell neki, hanem olcsó!
  Debreceni szemétládák
  Debreceni szemétládák
  Debrecen – A dohányzástilalom óta megsokszorozódott az egy négyzetméterre eső csikkek száma, tudniillik menő azt évtizedes rutinnal jó messzire elpöckölni a kocsmaajtóból. A mozdulatsornak külön technikát fejlesztettek ki, már csak versenyt kéne rendezni. Csikkolimpiát.
  Schmitt Pál feloldozása
  Schmitt Pál feloldozása
  Debrecen – Schmitt Pál minden – akarom mondani: mind a két – rendszerben olyan szép karriert épített, hogy az már szinte csodálatra méltó, ráadásul ő az első áldozata annak, hogy kezd hígulni a „szakma”. Ő sportoló, nem ideológus, alktománybíró vagy halálraítélt.
  Csak azért is magyar foci!
  Csak azért is magyar foci!
  Debrecen – Tegnap este átadtam magam a spanyol focinak. A Barcelonát és a Real Madridot már jobban unom, mint a csalfa férj az otthoni szexet, gondoltam, egy pikáns Betis–Espanyollal búcsúztatom a napot. Nagy hiba volt.
  A rendőr–cigány „barátságról”
  A rendőr–cigány „barátságról”
  Debrecen – „Te loptad el a tyúkokat, Gazsi?” – ezt a kérdést előítéletektől mentesen feltenni nehezen lehet, főleg úgy, hogy Gazsi előtte már hatszor lopott tyúkot (is). No, de mi van akkor, ha Gazsi most kivételesen ártatlan, és polgárjogi öntudatra ébredt?
  A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval
  A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval
  Debrecen – Előbb volt meg az első nő, mint az első pornófilm VHS-kazettán. Láttam egy lepedőakrobata nőt és egy 33 percig folyamatosan, Bundesliga-iramban töcskölő bajuszos férfit, továbbá hét orbitális orgazmust. 6–1-re nyert a nő. Letörtem.
  A fantasztikusan sikeres Kína-politika
  A fantasztikusan sikeres Kína-politika
  Debrecen – Vannak a városban, akik a kici kínaiaktól remélnek több tízezer munkahelyet, gazdasági fellendülést, meg még minden mást, ami nagyívű. Én csak kicsiben merek gondolkodni: az olcsó farmerért szeretem őket, de nagyon.
  <<  | 1  |   2  |   3  |   4   |   5  |   6  |   7  |   8  |   9  |   10  |   >>
  Képgaléria
  • Alakuló közgyűlés. Fotók: Kádár Lajos (2014-11-05)

  • DVSC-TVP-Szeged. Fotók: Ásztai Csaba. (2014-11-01)

  • DVSC-FTC. Fotók: Ásztai Csaba (2014-10-26)

  • Íme, Debrecen büszkeségei! Fotók: Kádár Lajos (2014-10-23)

  • Kampányt értékelt a Fidesz. Fotók: Kádár Lajos (2014-10-15)