Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Ignác
2015.02.01.
A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval
Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek
2012-03-02 09:08
20 hozzászólás

Debrecen – Előbb volt meg az első nő, mint az első pornófilm VHS-kazettán. Láttam egy lepedőakrobata nőt és egy 33 percig folyamatosan, Bundesliga-iramban töcskölő bajuszos férfit, továbbá hét orbitális orgazmust. 6–1-re nyert a nő. Letörtem.

A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval
hirdetés

Az idősebbektől elnézést kérek a gátlástalanságért, a fiatalabbaktól pedig megértést az elmaradottságért. Utóbbiak kedvéért, hogy egyértelmű legyek: az ánusz izgatása számomra még legalább annyira furcsa, mint szociáldemokratának nevezni egy volt kommunistát, de a nők nyelvvel való kényeztetése annyira természetes, mint a politikus vagyonnyilatkozatán jó nagyot röhögni, kisvártatva pedig piszkosul dühbe gurulni. Valahol félúton járok, gyakorlati vizsgákon túl, de elméleti oktatások híján, Veres Pál egyedül kevés volt. A nyolcvanas években serdült, a kilencvenes években szexuálisan kiteljesedett és a kétezres években nagyokat néző generáció tudja, mi a csel.

A téma már régóta nem hagy nyugodni, mert az újságíró munkája során eltéved a 21. századi szexualitás „sötét és perverz” bugyrában. Szakmailag! Aki piszkos fantáziával cívishíres orgiákra gondol, az nagyot téved – azokat a szeánszokat egyébként is letagadnánk –, pusztán arról van szó, hogy gyakran kattint az újságíró különböző pornó oldalakra. No nem csak a zsurnaliszta, de ő speciel azért (is), mert „jogtiszta” illusztrációt keres (Fotó: internet – sic!), mégpedig a szexualitást csak úgy marginálisan érintő cikkeihez. A Google-ba rendszeresen – majdhogynem undorral – bepötyögött keresőszavak: sex, swinger, lesbian, fetish, hard porno, gay, blowjob stb. Mielőtt beindulna a nyájas olvasó, leszögezem: cívishíres szempontból minden képregényben az első kocka vállalható! Kétgyermekes apaként azonban minduntalan pofán vág a felismerés, hogy ezeket a tartalmakat egy kamasz ugyanúgy eléri, mint én. Sőt! A netet én sörrel szívtam magamba, ő anyatejjel.

Most akkor mi van? – teszem fel magamnak hangosan a költői kérdést. Az asszony kapásból megkontráz, és tudja, mert pedagógus, hogy az általános iskola hetedik-nyolcadik osztályában nemi életet él a fiatalok többsége. A Facebook-ismerőseim hasonló korú gyerekei természetesen kivételek, és az én lányaim is azok lesznek néhány év múlna. Vagy nem, de ebbe most ne gondoljunk bele, nekem is jár még egy-két év nyugodtság.

Előbb volt meg az első nő, mint az első pornófilm VHS-kazettán. Rögtön az első jelenetben láttam egy lepedőakrobata nőt és egy 33 percig folyamatosan, Bundesliga-iramban töcskölő bajuszos férfit, továbbá hét orbitális orgazmust. Hat–nullra vezetett a nő, a férfi szépített, és ott lett vége. Teljesen kiábrándultam, a férfiasságomba vetett hitemet vesztettem el. Kezdetben jó lett volna sokszor 3 perc is, nemhogy 33... Én, aki Veres Pali bácsin túl az iskolapad alatt csúsztatott német soft pornó magazinokból tanultam a szexet – mint minden serdülő a nyolcvanas években –, és masszív erekcióm támadt a monokinis nőt hátulró ábrázoló balatoni képeslapoktól, erős kisebbségi érzésekkel telítődtem, és éveken keresztül kemény gátlásokkal vetkőztem neki a feladatnak, de legalább nem adtam fel.

Vajon milyen sokk érheti a mai tinédzsert, ha egy hard pornó site-ra „téved”? Szexedukáció az öleléstől a pusziig, a smacitól az érzéki csókig, a simitől a tapizásig, a bugyitól a gatyáig, a kapualjtól a hálószobáig? A lópöcörőt! Izomból anál, az a minimum, a soft. Az én legendás pornóm ma legfeljebb egy 12-es karikát kapna. A mai fiatal önkénytelenül fejest ugrik a kőkemény csoportos anál/pisi/szado/fétis/biszex akármibe. Az érzelmi aspektus ismeretlen fogalom, pedig tapasztalatból tudom, hogy hosszabb távon arra gerjed az ember agya (is). Már az is durva, hogy mindenki mindenhol borotvált, a szerencsétlen – ha meglátja magán, hogy pelyhedzik – defektet kap, majd a borostás punci kikezdi az arcát. Kellett neki szex!

Tudom, a mai fiatalok korábban érnek. Na de nem ennyire! A mai internetes pornó 99 százalékban a nők alárendeltségéről, megalázásáról szól, a maradék egy százalék a fordítottjáról. Ez a minta. A kölcsönösen (!) örömteli szexuális együttlét szinte perverzió, vagy legalábbis unalmas. Minden kétséget kizáróan a mai pornó megöli az intim szexet! Vissza a nyolcvanas évek filmjeit!

Cs. Bereczki Attila

Címkék: pornó, szex, szerelem,

Kapcsolódó cikkek:

Feliratkozás hírlevélre
civishir.hu  
hirdetés
 
 
Share |

Hozzászólás a cikkhez Hozzászólás írásához kérjük, lépjen be!
Név:
Hozzászólás szövege:
A hozzászólás elküldéséhez, kérem, írja be a képen látható karaktereket!

A felhasználási szabályzatba ütköző hozzászólásokat szerkesztőségünk bármikor törölheti.


  hátsóudvardotnet írta 2012-03-12 14:49:34  
Cseppnyi ésszel, valamelyest használható disztingválási képességgel rendelkezve adott egyén számára nem halasztja meg a szexet - szerintem. Kinézed-e Attila az olvasóból, hogy tudja helyén kezelni a dolgokat? Iszonyat kevés van belőlük, tény, kölykök között mégkevesebb. Mégis őket kell megszólítani, ezáltal rájuk apellálni. Ez így csak egy panaszkodód körbefordulás, aki olvassa és köznép vagy bólogat, vagy hivatalból bosszankodik, nem pedig azon töri a fejét hogy lehetna a mai korra, kialakult helyzetre vonatkozóan egészséges megoldást találni. Kikerülni a netet nyilván nem lehet. Mégnagyobb felelősség és feladat hárul a mai szülőre, a szülőre, akit ugye senki nem tanított annak, bízhatunk csak abban, hogy elegendő valós figyelmet fordít a kölökre, s az élet sem tesz be nagyon - mert hát mindent nehéz ellenőrizni. Vállalni kell a kínos pillanatokat, elmagyarázni mi mi, még ha akkor nincs is foganatja, el kell ültetni azt a valamit, amit otthonról kap, legalább legyen hazai infó is, kell, hogy legyen, később számítani fog. Sokan átugorják ezt. Kell valami, de az nem a 80s évek, az ma már itt, ezekben a viszonyrendszerekben és morál-medrekben nem működne; fakó gag, humornak is humortalan érthetlen erőszak lenne, melyben semmi izgalom nincs. Mekis turbóíz is hatásosabb, mint a szimpla sültcsirke.

Nem tisztem, de talán valahol célom, összevetni a generációk tinijeit, fiatal felnőttjeit, ezt úgy, hogy rálátásom nincsen, emberi szubjektív mivoltom miatt nem is lehet. Van azonban egy alapvetés, miszerint a soron következő nextdzsenerésön mindig pökhendibb, mindig nagyszájúbb és szabadosabb életet élhet és él is. Hogy ennek mennyi részét képezi tovatűnt fiataléveinkre való sanyarú visszaemlékezés és visszavágyódás, meg hogy mennyiben valóság a dolog, na ez egy jó kérdés.
Az érzelmi üresjáratokban, egymásra rálicitálva elkövetett szexek hatásait viszont 10-20 év múlva érdemes megfigyelni. Kiüresedettséget mindenképpen elősegíti, de az ebben a csodálatos, hogy mintha minden ezt akarná, minden ebbe az irányba mutat. Mivel mint tudjuk az Univerzumban, működése szerint mindennek megvan a maga \'kis\' ellentámasza, hát ennek is meg lesz, vagy már meg is van, csak lappang, de hogy ez az antidepresszánsok felhasználásának statisztikáiban vagy egyéb, cirkalmas utakon járó, végül 1 lehetetlen helyen az elmében a személyiségben valahol felbukkanó tényező, tényezők összessége lesz vagy valami egészen más, ezt ma még nem tudjuk.  iceman írta 2012-03-04 18:48:05  
Magyarországon bármilyen erkölcsről beszélni legalább akkora botorság, mint a sivatagban jeges árról...  NemNémeth írta 2012-03-04 10:14:32  
V.V. szex van. Olcsó és tapló.  the stis írta 2012-03-03 09:05:27  
KÖRKÉP KORKÉP KÓRKÉP VÉGKÉP PP IRÁNY A FELSŐOKTATÁS! EGYETEMEK KÖRNYÉKE! URAIM??! FIATAL HÚSOK ALIG VÁRJÁK A NAGYVÉRŰ TEREPJÁRÓKAT! RÖHÖGVE ÁM! CS MÓDRA!! NINCS GÁTLÁS SEM MEG ERKÖLCS SEM !\"KORKÜLÖNBSÉG NEMSZÁMIT! \" irjaORIGÓ\" IVARZÓKÉPESÁG BELÜLI KOR ELŐNY.  Mizo0612 írta 2012-03-02 20:59:08  
no maam:

"Akibe ma még egy csepp erkölcs is van, és látja, hogy milyen háború zajlik az erkölcs, a családcentrikusság, a tisztesség ellen, az csak szívből utálni tudja a nőket. "

Ezek szerint te is a családcentrikusság ellen vagy... Nő nélkül (gondolom bánatodra) nincs család... De ilyen nőgyűlölettel lehet te fogod kifejleszteni a mesterséges megtermékenyítés folyamatát női petesejt nélkül úgy, hogy abból embergyerek legyen!

De tudod mit! Gondold azt, hogy minden nő k*** és busásan fizesd meg mindnek szó és kérés nélkül a szolgálatait (akivel intim viszonyba kerülsz) addig, amíg egy szál gatyád sem marad!  no maam írta 2012-03-02 19:55:21  
A fasorban nem volt még a Való Világ, amikor ezek a problémák megjelentek.

Ha már Lengyelország, ott történt meg talán két éve, hogy négy tizenéves csaj egy bulin végig dugatta magát 15 sráccal, és mind terhes lett. A gond ott volt, hogy náluk tilos az abortusz.

Ha a mélyen vallásos Lengyelországban, ahol a lakók két hét után élő lánccal tiltakoztak a Big Brother ellen, ilyen megtörténhet, akkor ebben a liberális fertőben mik történhetnek?

Amikor a Nagy (ál)Szent Jobbik egyik 21 (?) éves hölgytagjáról kiderült hogy pornózott (azóta három másikról is kiderült), azt mondta, hogy szegénynek tartozása volt, azért engedett meg olyanokat, hogy egy színesbőrű a vaginájába vizeljen.

Na, ez a drága Nikike mondta, hogy Magyarországon a nők 80%-a ebből él.
És ezt egy nő mondta. Olyan, aki jártas a témában. Hitelesebb forrás, mint pár hülye feminista, aki pl. itt lebuzizott többek közt engem is.

Akibe ma még egy csepp erkölcs is van, és látja, hogy milyen háború zajlik az erkölcs, a családcentrikusság, a tisztesség ellen, az csak szívből utálni tudja a nőket.  éjjeli őr írta 2012-03-02 19:25:40  
Mit várunk a Való Világoktól? hogy tömegesen megrohanják az egyetemeket a fiatalok? Lóf@szt! Drogoznak és kurválkodnak a fiatalok!  álmodj írta 2012-03-02 17:50:35  
A valóvalagból cocilizálódó ifijúság értéktorzulása a mögöttük lévő generációk sara,nem az övék.Mostanság a normális számít devianciának.
Ha,bizonyítottan,a lengyel egyetemisták ötöde szexből tartja el magát akkor a magyar se adja alább.Szar ügy:(  Patrik írta 2012-03-02 15:44:04  
Spongyabob :

Akkor fogalmad sincs, a buzi mit jelent.
Akit a "buzi" jelzővel illetnek, az pont hogy nőies; mind viselkedésben, mind megjelenésben (ez nem értendő minden homoszexuálisra). Másik ismertetőjel, hogy szinte mindig nők veszik őket körül, mivel az a közös bennük, hogy sok bennük az ösztrogén.

A nőgyűlöletnek köze nincs a homoszexualitáshoz.
Annak vagy sérelmi oka van (akár családi, akár párkapcsolati), vagy társul valami egyéb mentális problémához.

Mellesleg igaza van azoknak, aki szerint a nők egyre inkább, és egyre többen kurvulnak el. Elég bekapcsolni a tévét, kimenni az utcára, betárni a plázába, újságborítókat nézni, videoklipeket figyelni, stb.

Más dolog persze hogy mindenkire ezt nem lehet ráhúzni.  pét-R írta 2012-03-02 15:11:57  
Két orvostanhallgató (!) csaj valamikor tavaly nyáron azon kacarászott egymással, hogy az egyikük rektálisan közösült a barátjával, és amikor a srác kivette, egy dinnyemag volt a hímtagjára ragadva.

Régen legalább azt lehetett mondani, hogy az alulművelt csajokból lesznek - hogy mondjam? - OLYAN csajok. Most már szinte általános. És ez a 25-30-as korosztály, nem is a tizenéves.

Eleve nem tartozna másra, hogy ők mit csinálnak. De ilyen sztorit elmesélni, ráadásul úgy, hogy legalább 10 ember hallja... hát nem tudom. Biztos én vagyok maradi.  Grandpa írta 2012-03-02 14:34:10  
Milyen jó lehet annak az alanyi költőnek, aki már 60 évesen megírta az alábbi költeményt:
Emlők: Emlék...  Spongyabob írta 2012-03-02 14:04:05  
No maam és RobRoy tuti buzi. Vagy megcsalt/kutyába se nézett impotens *sz. Öröm, hogy milyen színes ez a Debrecen.  RobRoy írta 2012-03-02 13:28:24  
no maam
Jól látod a dolgokat.
Nagyon könnyen befolyásolhatók, inkább csak a pillanatnak és az érzéseknek élnek (ezt használják ki sokan).
Habár bízom benne, hogy ez nem mindenkire igaz.  Mizo0612 írta 2012-03-02 13:08:49  
no maam:

A marketingbe ne menjünk nagyon bele, csak 2 mondatra:
1. Adott fogyasztói csoportok feltérképezése
2. Ezen igények kielégítése!
Ezek alapján melyik volt előbb??? A kötelezettségek nélkül kielégülni vágyó faszi vagy a pénzért kielégülést nyújtó nő?

Mellesleg a másik hozzászólónak válaszolva leírtad, hogy "tipikus női reakció"... Ezek szerint én nem vagyok nő... hmmm... mert nem úgy reagáltam, mint egy tipikus NŐ! :D  no maam írta 2012-03-02 12:32:26  
Mizo0612:

No igen, kereslet-kínálat. Azt azért ne felejtsd el, hogy kereslet olyan dolgok iránt van, amit már feltaláltak, tehát előbb volt a kínálat. Magyarul ha a nők nem élnének előszeretettel ebből, nem lenne rá kereslet. De mivel belül üresek, csak a külsejükből tudnak megélni.
Sajnos ez olyan mint a drog. Sokan rákattannak, de ha nem lenne díler, nem lenne vevő se.

egy nő:

Tipikus női reakció. Fenyegess nyugodtan, de csak magadat égeted.
Egy vicc jut rólad az eszembe:

Megáll a kamionos a prostinál. Megkérdi, mit lehet 20.000 forintért.
A prosti azt mondta, alul-felül, elöl-hátul bármit.
Megtörtént az aktus, a prosti szeretne egy doboz cigit venni a boltban a keresett pénzből.
- Asszonyom, ez a pénz hamis! - szól a kasszás.
- Hamis?! Úr Isten! Akkor engem megerőszakoltak!  egy nő írta 2012-03-02 11:14:29  
no mmaam! gyorsan vegyél vissza, mert előkerestetem az IP-det és valakivel beveretem a pofádat - hmmmm, közakaratból. Ne általánosíts te ostoba! Netán a napóleoni körbe édesanyád is beleértendő?  Mizo0612 írta 2012-03-02 10:53:11  
Kedves gój biciklis: Jobb lenne valóban, de az sem megoldás, ha nem veszünk tudomást a dolgokról!

no maam: Az első megnyilvánulásoddal egyetértek!
A továbbiakkal kevésbé! Nem vall túl értett gondolkodásra az általad leírt megállapítás!
A másik oldalról közelítve a dolgot: azok a férfiak, akik az általad leírt nőkkel kerülnek szexuális kapcsolatba el is várják a nőtől a leírtakat! Akkor ki a hibás? A fickó, aki fizet érte, vagy a nő, aki elteszi a pénzt? Tudod, ha nincs kereslet, nincs kínálat! :D
Az utolsó mondatodra meg nem reagálok, mint írtam éretlen és tudatlan a gondolkodásod!  no maam írta 2012-03-02 10:34:41  
Statisztikailag kimutatható, mekkora szerepe van a pornónak pl. az abortusz, a nemi erőszak, a családon belüli bántalmazás, nemi betegségek növekedésében.

De ez a nőket nem izgatja. Fényes nappal, közterületen is képesek a leggusztustalanabb dolgokra, mert pénzt kapnak érte.
Napóleon jól mondta: Minden nő k..va.  gój biciklis írta 2012-03-02 10:31:43  
Mizo! Jobb, ha nem gondolsz bele! :-)  Mizo0612 írta 2012-03-02 10:27:38  
Jó írás, ám tartalma valós, és elkeserítő!
Én a 27 éves korosztályt erősítem, és amikor hallom, olvasom, hogy miről diskurálnak a mai 13-15 éves lányok, elszörnyedek! Hogy valakinek az a menő, ha egyszerre egynél több hímtaggal oszthatja meg testnyílásait, mert a sima 1/1-es szex már neki uncsi... és még sorolhatnám...
Felmerül a kérdés: Én is ilyen voltam? De ráébredek, hogy nem, és ettől még jobban beszarok, mert van egy 4 éves lányom... Ha röpke 6-8 év alatt ennyit változtak dolgok, mi lesz akkor, ha az én lányom lesz tini???
Mindenesetre reménykedem abban, hogy sikerül olyan nevelést és értékeket adnom a gyerekeimnek, hogy később normális, örömökkel (és nem perverzióval) teli szexuális élete legyen!Vissza az oldal tetejére