Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán győztek floorballosaink

| 2011. 09. 19. | 20:46:39
Debrecen – Szép számú nézősereg előtt, sokgólos találkozón az első osztályú Debreceni Floorball SE a bajnokság második fordulójában szoros mérkőzésen győzte le a Dunaújvárost.
Hazai pályán győztek floorballosaink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mérkőzés elejétől fogva a Debrecen irányított, de az első gólig több, mint tízpercet kellett várni: akkor Pazsák Csaba hozta kihagyhatatlan helyzetbe Kovács Gergelyt. Gyorsan, és szinte a semmiből egyenlített az Újváros, ugyanakkor az örömük nem tarthatott sokáig: előbb Nagy Ádám lőtt nagy gólt, majd Bohos Dániel cselezte ki nagyon ügyesen a vendégek hálóőrét és még szintén a szünet előtt Pazsák Csaba is beköszönt. Egy kis figyelmetlenségnek köszönhetően viszont a harmad vége előtt szépített a Dunaújváros, így kétgólos DFSE-előnnyel pihenhettek a csapatok.

A második húsz percet a vendégek kezdték aktívabban. Egy vitatható büntetőt elpuskáztak a vendégek, sőt utána emberelőnyből sem találtak be, de egy szép kontra végén sikerült közelebb kerülniük. Szép kontrát a mieink is prezentáltak, melynek végén ismét Kovács volt a gólszerző. Egyperces rövidzárlat a hazai oldalon: előbb szabadütésből, majd távolról lőtt góllal egalizált az Újváros, de ez inkább felkeltette a debrecenieket: előbb Nagy Ádám mutatta meg, hogy „ki az úr a házban”, majd Kovács lőtt pimasz gólt, így a kétgólos előny megmaradt az utolsó harmadra.

Megnyugtató gólt lőtt Duró Norbert, aki kétéves fővárosi kitérő után lőtt ismét gólt a DFSE mezében! A vendégek nem akarták feladni, és ismét egygólosra olvasztották a debreceni előnyt: ismét a Kiss Péter-Kovács Balázs támadóduó szerzett gólokat. Még mielőtt nagyon lendületbe jöttek volna a vendégek, Pazsák Csaba is beköszönt. Ekkor ismét kaptak egy vitatható büntetőt a vendégek, melyet Héjja Gábor hatástalanított. Az idegőrlő percek csak most jöttek igazán: kettős emberelőnyben rohamozhattak a dunaújvárosiak, majd szerencsés góllal sikerült egy gólra feljönniük. A hátralévő időben a debreceniek már tartották a labdát és az előnyt, így nem éppen könnyedén, de sikerült legyőzni a Dunaújváros csapatát!

X3M OB I, 2. forduló:
Debreceni FSE – Dunaújvárosi Főiskola-RK-RFT 9:8 (4:2, 3:3, 2:3)

Mechwart, 110 néző
Vezette: Vörös László, Német Balázs
DFSE pontszerzői: Kovács Gergely 3+0, Pazsák Csaba 2+1, Nagy Ádám 2+1, Duró Norbert 1+1, Bohos Dániel 1+0, Kimák Ádám 0+1, Nagy Dávid 0+1, Balogh János 0+1

Lánczi András

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.