Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tisza Tibor Debrecenbe igazol!

| 2010. 12. 14. | 14:40:37
Debrecen – A két ünnep között megsokszorozódik az egy négyzetméterre eső NB I-es futballisták száma Debrecenben, és még ennél is nagyobb durranás, hogy a showműsort négy napon keresztül ingyen tekinthetjük meg a Hódosban, illetve a Főnixben!
Tisza Tibor Debrecenbe igazol!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Berettyán Péter ezúttal nem lengetett, hanem beszélt, mégpedig szervezői minőségben. A jubileumi, X. Real Team Kupa apropóján tartott keddi sajtótájékoztatón elmondta, eddig 32 csapat nevezett hivatalosan, de a héten még bővülhet a mezőny. Az NB I-ben partjelzőként is tevékenykedő sportember köszöntötte ifjabb Szima Gábort mint a címvédő Royal Casino csapatvezetőjét, aki szűkszavúan, de kategorikusan kijelentette: cél a címvédés, ami a Real Team kupa történetében még senkinek sem sikerült.

Az egyik trónkövetelő éppen a torna névadója, a debreceni Real Team, mely az „Olasz Focisuli-öregfiúkkal” próbál csúcsra törni. Közülük Tisza Tibor tisztelte meg a sajtótájékoztató szervezőit, és elmondta, hogy – többek között – Jeremiás Gergővel, Müller Zsolttal és Urbin Péterrel alkotnak egy vélhetően ütőképes csapatot, mellyel minden bizonnyal számolniuk kell a riválisoknak.

 


Tisza Tibor, Berettyán Péter és Bódi Ádám a sajtótájékoztatón   (Fotó: civishir.hu)

– Ahol a Tankcsapda koncertezik, ott megtiszteltetés pályára lépni – utalt arra az újpesti csatár, hogy december 30-án a helyosztókat a Főnix Csarnokban játsszák, Berettyán Péter kisvártatva leszögezte, hogy azért a Real Team kupa nem megy a debreceni rockzenekar után, és jövőre nem a főtéren fociznak a csapatok. Tisza Tibor elmondta továbbá: számára a meglepetés erejével hatott, amikor szembesült azzal, hogy Újpesten is óriási tekintélye van a debreceni tornának, és aki csak teheti, elszerződik valamelyik csapatba.

Nem csak újpestiek lesznek a tornán, hanem lokisták is, mégpedig szép számmal. A tájékoztatón megjelent Bódi Ádám és Rezes László nem árulta el, hogy a társak mely csapatokat erősítik, csak azt tudtuk meg, hogy ők a címvédő Royal Casinó sikeréért küzdenek idén is. A szervezők is kivárnak még a DVSC-sek kapcsán, mondván, hogy előbb zárja le a Loki az idényt, s majd utána szét lehet kapkodni a csapatot. A klubvezetők egyébként nem gördítenenek akadályt a fiúk kispályás szereplése elé, mindenki a saját felelősségére húz futballcsukát a szabadságán.

Dzsudzsák Balázs játékára mérget lehet venni – hangzott el a tájékoztatón –, de még nem tudni, hogy mely csapathoz „ír alá”. Tisza szerint a Juventus sanszos, csak az nem indul a Real Team kupán. Komolyra fordítva a szót: Dzsudzsi az elmúlt két évben a Victor Securityben rúgta a bőrt, s hiába a hallatlan népszerűsége, tavaly tapsvihar fogadta a Hódosban csapata kiesését, mert az szolnoki színeket képviselt. A debreceni közönség már csak ilyen…

Cs. Bereczki Attila

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gyermeknapot „termett” a kultúrpark és a Debreceni Egyetem kapcsolata
Gyermeknapot „termett” a kultúrpark és a Debreceni Egyetem kapcsolata
Koncerttel is várták a gyerekeket az állatkertben az egyetem családi napján.
Hirdetés
Hirdetés
Mentőt is riasztottak a debreceni karambolhoz
Mentőt is riasztottak a debreceni karambolhoz
A tűzoltók áramtalanították az autókat.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát