Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mégsincs az EL-ben a Loki? A Liteksz nem adja fel!

| 2010. 09. 10. | 16:54:22
Debrecen – Jött a hír: a DVSC Európa Liga-ellenfelének, a Metalisztnak szóltak az UEFA-tól, hogy még ne fizesse ki budapesti szálláshelyét. A hírt az NS online adta közre, aztán egy időre eltűnt az oldalról. Frissítve!
Mégsincs az EL-ben a Loki? A Liteksz nem adja fel!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Cívishír próbálta utolérni Szilágyi Sándor ügyvezetőt még a győri meccs előtt, ám ez nem sikerült. Információink szerint még a klubnál dolgozók közül sincs mindenki tisztában a helyzettel. A jelenlegi állapot tehát az, hogy a Lovecs valószínűleg bíróságra ment.  

A legeslegfrissebb: az infomáció visszakerült az oldalra, de már más forrásmegjelöléssel, így: Bolgár lapértesülés szerint a Liteksz Lovecs a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult, miután az UEFA első fokon elutasította a bolgárok óvását, majd az európai szövetség a fellebbezésnek sem adott helyt. Erről a chasa24.bg bolgár portál számolt be.

Szóval ezt a történetet a bolgárok küldték a világhír felé... 

A legfrissebb: a Nemzeti Sport hírét az összes jelentősebb hazai portál átvette, ám az infomáció hirtelen eltűnt a oldalról. Nyomozzuk, hogy mi történt... 

A kora délutáni hír: A Nemzeti Sport információi szerint a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordult a bolgár Liteksz Lovecs a Máté Péter ügyében hozott döntés kapcsán. A szervezet állítólag a jövő hét elején hozza meg döntését. 

Az ügy komolyságát jelzi, hogy az UEFA – miután megtudta, hogy a CAS vizsgálja az ügyet – értesítette a Metaliszt Harkivot, hogy még ne fizesse ki a lefoglalt, budapesti szálláshelyét. Mint ismert, a Loki elméletileg jövő csütörtökön este kezdi meg szereplését az Európa-liga csoportkörében az ukrán klub ellen. A hírt a Metaliszt technikai igazgatója is megerősítette, elmondta, hogy az UEFA-tól kapott telefonban arra kérték a klubot, hogy egyelőre ne fizesse ki a budapesti szálláshelyet. 

Az NS információi szerint a magyar bajnokcsapatnál is értesültek már arról, hogy a bolgárok a CAS-hoz fordultak, de hivatalos értesítést még nem kapott a klub, amely továbbra is készül a csütörtöki összecsapásra. Mint ismert, augusztus 31-én az UEFA fegyelmi bizottsága elutasította a Liteksz Lovecs óvását, amelyet a bolgárok azért nyújtottak be, mert az El-selejtező visszavágóján Máté Péter úgy lépett pályára a 90. percben, hogy neve a 25-ös El-listán nem szerepelt. Az európai szövetség akkor helybenhagyta a pályán elért eredményt, a DVSC-t pedig 15 ezer euróra büntette.

A döntés ellen a bolgároknak három napjuk volt fellebbezni, és ezzel a lehetőséggel éltek is. Az UEFA ismét megtárgyalta a döntést, és ezután hozott végleges döntést: ahogy arra számítani lehetett, másodfokon is elutasította a lovecsiek óvását. A hajdúsági egyesületnek a sorsolás alapján a holland PSV, az olasz Sampdoria és az ukrán Metaliszt Harkiv lesz az ellenfele a csoportkörben.

Forrás: nso.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.