Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bartha helyett Róka igazgatja a Lokit

| 2011. 01. 04. | 09:09:28
Debrecen – Szinte teljes menedzsmentcsere a DVSC-nél: a távozó Bartha Csaba helyére máris kinevezték az új klubigazgatót, Róka Gézát. Aki azt a nevet Debrecenben nem ismeri, az - majd megismeri.
Bartha helyett Róka igazgatja a Lokit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A klub honlapja adja hírül, hogy a DVSC vezetősége megállapodott dr. Róka Gézával, aki a jövőben a klubigazgatói teendőket látja el. Na de ki is ő? A 48 éves Róka Géza korábban három évig dolgozott a Magyar Labdarúgó-szövetségben. Kezdetben kizárólag a nemzetközi átigazolási terület tartozott hozzá, majd feladatköre folyamatosan bővült versenyszervezési területekkel. 2007 augusztusában vette át a versenyszervezési osztály vezetését, ezt követően 2008 év elején versenyigazgatói, majd újra osztályvezetői pozíciót töltött be. 

A versenyszervezési terület mellett mindvégig hozzá tartozott az MLSZ nemzetközi tevékenységének jelentős része a napi teendőkkel együtt. 2010 márciusában főtitkári kinevezést kapott azzal a kifejezett feladattal, hogy a bajnoki év biztonságos befejezése mellett biztosítsa a közelgő elnök-, illetve elnökségváltás lebonyolítását. Az MLSZ új elnöke javaslatára az elnökség 2010 júliusában főtitkár-helyettessé és versenyigazgatóvá nevezte ki. Munkaviszonya a szövetséggel szeptember 20-án szűnt meg közös megegyezéssel.

„Az elnök úr, Szima Gábor először karácsony előtt keresett meg. Leültünk tárgyalni, és nagy vonalakban megbeszéltük a részleteket – nyilatkozta a dvsc.hu-nak dr. Róka Géza. – Amikor az MLSZ-től eljöttem, azzal a kifejezett szándékkal tettem, hogy a labdarúgásban maradok. Nagyon tanulságos és felemelő kaland volt a szövetségnél dolgozni, de nagyon érdekes lesz az új feladatom is. Azzal, hogy Szima Gábor felajánlotta ezt a lehetőséget, egy egészen más oldalról, méghozzá a klub oldaláról tekinthetem meg a magyar labdarúgást. Az meg csak hab a tortán, hogy mindezt a legjobb magyar együttesnél tehetem meg. A feladatköröm sokrétű lesz. Elsősorban az MLSZ-szel, a nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás, a nemzetközi ügyek kézben tartása, a klub körüli szerződések koordinálása, a klub vezetése, de a kommunikáció, illetve a marketingfeladatok irányítása is hozzám tartozik" - nyilatkozta az új debreceni klubigazgató.

Mit is tehetnénk ehhez hozzá: sok sikert kívánunk, mert kommunikációban mi is jók vagyunk... 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.