Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVSC-címer kötelez; Spitzmüller nem haragszik Bajzátra

| 2011. 12. 28. | 13:51:02
Debrecen – Botrányszagú meccset vívtak a fiatal lokisták a Bajzátot és Torghellét is felvonultató csapattal a Real Team-kupán. Villant a piros, volt sok dulakodás, no meg Loki-focisuli.
A DVSC-címer kötelez; Spitzmüller nem haragszik Bajzátra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az A csoport elsőségéért vívott küzdelem jelentette az est fénypontját a Real Team-kupa nyitányán. Az ellenfeleire addig demoralizáló vereségeket mérő Füredi Söröző – mely tulajdonképpen a DVSC-nek is tekinthető – a Bajzát, Torghelle, Lázok, Regedei, Németh Norbert nevével fémjelzett Szuper Divatáruházzal mérkőzött. Jóval a meccs előtt nagy tétben fogadtunk volna a balhéra, mert ha Bajzát Péter és Berecz Zsolt egyszerre lép pályára, ráadásul egymás ellen, akkor garantált a „műsor”.

Összeakadtak

A két volt Loki-csatár meg is találta egymást. Láttunk cselgáncsban és birkózásban pontokat érő dobásokat, egészen addig jól szórakoztunk, amíg a fiúk be nem durvultak. Meglepetésre az idegek harcát Berecz bírta jobban, azaz Bajzát vesztette el a fejét, amiért piros lappal küldték le a bírók a pályáról. A legrövidebbet Spitzmüller István húzta, akit a volt gólkirály letaglózott.
– Várható volt, hogy feszült hangulatú, balhés meccset vívunk velünk – mondta Spitzmüller István, akit tavaly a torna legjobb játékosának választottak meg. – Bajzát Petit jól ismerjük, sejtettük, hogy kijön a sodrából. Ehhez persze Berecz is kellett, aki folyamatosan heccelte, de amíg Zsoltban volt önuralom, addig Bajziban nem. Sajnálom, hogy kellemetlen közjátékok zavarták a meccset, meggyőződésem, hogy nem mi tehettünk róla, mi csak futballozni akartunk – hangsúlyozta a játékos, hozzátéve, hogy egyáltalán nem haragszik Bajzát Péterre.

Erős a mezőny

A meccset végül 5–2-re megnyerő lokisták célja nem más, mint a címvédés, bár Spitzmüller szerint idén erősebb a torna, és nehezebb dolguk lesz, mint tavaly. A középpályás azt mondta, véresen komolyan veszik ezt a tornát, hiszen mindenkiben ég a győzni akarás vágya, másrészt a DVSC-címer kötelez.
– Ha már a klubunk megengedte, hogy játsszunk, akkor mi szeretnénk a hírnevéhez méltóképpen futballozni. Egyébként nem kell minket kétszer hívni kispályázni, ez egy másfajta sport, másfajta élvezet, de igenis szerethető, és örömmel látjuk, hogy az emberek nézni is szeretik, erre utal a telt ház is. Szóval ott vagyunk a legjobb 16 között, pénteken megpróbáljuk megvédeni a címünket – mondta a Cívishírnek Spitzmüller István, aki beszélgetésünk alatt a Hódos lelátóján szemlélte a lehetséges riválisokat.

A Real Team-kupa szerdai játéknapján már három csoport küzdelmeit bonyolítják le. A részletes program a torna honlapján megtalálható.

BeA

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Sulyok Tamás a holokauszt-emléknapon beszélt apja vitatott múltjáról
Sulyok Tamás a holokauszt-emléknapon beszélt apja vitatott múltjáról
Megrendítette, amit a lassan 40 éve halott apja múltjáról elé tártak a nyilvánosságban.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Immár leírhatjuk: újra lesznek DVSC–Szpari rangadók az NB I-ben!
Immár leírhatjuk: újra lesznek DVSC–Szpari rangadók az NB I-ben!
Debrecenben is sokan várják vissza a nyíregyháziakat.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!