Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rácz Félix üzent Debrecenbe

| 2010. 09. 09. | 13:05:30
Debrecen – Rácz Félix, a legismertebb magyar sportmenedzser ezer szállal kötődött Debrecenhez, amíg ki nem vonult a bunyóból. Még a szíve is ide húzta. Jó hír a bokszolóknak, hogy visszatér!
Rácz Félix üzent Debrecenbe
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rácz Félix volt az első és talán máig az egyetlen, aki a magyar profi ökölvívásból képes volt egy eladható márkát csinálni. Milliós nézettségeket értek el a rendezvényei, és számos ökölvívónak – köztük hajdúságiaknak is – harcolta ki a lehetőséget, hogy igazán rangos meccseken lépjenek szorítóba.

Négy évvel ezelőtt sokként érte a bokszolókat az a bejelentése, hogy meghatározatlan időre felfüggeszti a tevékenységét a magyar ökölvívásban. Kivonulása érzékenyen érintette a sportágat, mely rögtön megindult a leépülés útján. A bokszolók szélnek eredtek, s ma már igazán rangos gálákat csak az amatőrök rendeznek, a profik „felszívódtak”.

Rácz Félix három esztendeig nem csak az ökölvívást hanyagolta, hanem a sporttól is elszakadt. Egy évvel ezelőtt unt rá az – általa ingerszegénynek nevezett sportmentes életre –, és a Felix Promotiont újjáélesztve menedzseri irodát alapított, olyan magyar sztársportolókat csábítva magához, mint Dzsudzsák Balázs labdarúgó vagy Benik Balázs autóversenyző, akiknek nem a szakmai pályájukkal, hanem médiaképviseletükkel foglalkozik.

A Felix Promotion családja a közelmúltban az amatőr bokszolóból profivá avanzsált Szili Istvánnal bővült. Rácz Félix nem tudott és nem is akart engedni a kísértésnek, a kiváló öklözőnek nem csak a médiaszerepléseit, hanem a szakmai előrejutását is egyengetni fogja.

A bokszerető ember számára ez visszatérést sejtet, de biztos, ami biztos, feltettük neki a kérdést.
– Igen, visszatérek az ökölvívásba, de egyelőre csak Szili István révén. Nem akarok a mély vízbe ugrani, mert bár 14 évet korábban „leúsztam” a sűrűjében, négy éve nem voltam medencében – mondta a Cívishírnek Rácz Félix. – A Felix Promotion számára Szili más lesz, mint Dzsudzsákék, hiszen neki a szakmai útját is egyengetem. Egyelőre fel kell térképeznem a terepet, mert bár a tévé által képben voltam, azért testközelből tapasztalni egészen más.

Rácz Félix korábban sok szállal kötődött Debrecenbez, hiszen számos hajdúsági bokszolót menedzselt, s közülük többen is címmérkőzéseket vívtak. A menedzser Debrecenben is több gálához adta a nevét, de még a szerelmi életében is volt köze a cívisvároshoz, hiszen egy időben Bódi Sylvivel alkotott egy párt.

– Debrecent mindig is szerettem, és azt üzenem a helyi bunyósoknak, hogy csipkedjék magukat, mert még közös jövőnk is lehet – így a legismertebb magyar sportmenedzser.

BeA

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Gazdaság
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Babaváró: az első igénylők negyedénél még nem született meg a gyermek
A kormányhivatal méltányosságból részletfizetést és halasztást is engedélyezhet.
Gépeket vásárolna a Debreceni Vízmű Zrt.
A selejt eszközöket szeretnék pótolni. Pályázat.
Támogatott tartalom
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.