Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debreceni vereség Koszovóban

| 2010. 09. 20. | 11:03:44
Pristina – Kikapott a DVSC a BoxingOne Liga nemzetközi csapatbajnokságban. Koszovóban csaltak egy kicsit a bírók, de ezt a bunyóban sajnos már rég megszoktuk.
Debreceni vereség Koszovóban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vasas-KSC után a DVSC is elvérzett Koszovóban, a hazaiak 8-6-ra múlták felül a BoxingOne nemzetközi csapatbajnoki ligában címvédő hajdúságiakat. Fordított eredmény, de főképp a döntetlen talán igazságosabb lett volna, ám szoros derbik esetén ez mindig így van.

Az utazási távolság és költségek miatt közösen buszoztak a Vasas-KSC és a Debrecen ökölvívói a BoxingOne nemzetközi csapatbajnoki liga koszovói fordulóira. Előbbi gárda szombaton Ferizajban 9-5-re kikapott a három albán légióssal – ha ez a kifejezés egyáltalán használható azonos nyelvet használó „testvérek” esetén – erősített hazaiaktól, vasárnap a fővárosban, Pristinában a címvédő hajdúságiaknak megadatott a magyaros reváns lehetősége. Amely a koszovóiakban is dolgozhatott, hiszen a tavaszi „odavágón” vastagon kikaptak Magyarországon.

Bár a csapattalálkozó időpontjában futballmérkőzést rendeztek a szomszédos stadionban, több százan teremtettek jó hangulatot – írja a boxingone.hu a tudósításában. Mindez alaposan feldobta a válogatott, olimpiai résztvevő Kalucza Norbertet (57 kg), mert többször megrendítette Kreshnik Kokollarit, győzelméhez nem férhetett kétség. Jóval szorosabb küzdelemben Török Jánoséhoz (60) sem, ehhez képest 2-2-re hozták az ítészek a helyiek talán legtehetségesebbje, Liridon Zaqiri elleni derbit. A más küzdősportokban is eredményes Görbics Gábor (64) sikerét követően – 3-1-re verte Burim Hasanit – viszont a koszovóiak berzenkedtek kissé, hogy másképp látták az eredményt. Ahogy kiegyenlített küzdelmekben szokás... Az volt Tóth Józsefé és Esmer Bilallié is, mégis 4-0-s hazai győzelem született, ha született. Egy kategóriával feljebb (75) viszont nem volt vita, Alban Bermeta tényleg jobb volt Nagy Sándornál.

Félnehézsúlyban (81) debreceni részről a szűk egy éve még 69 kilós, ifjú Nagy Péter próbált helytállni a hozzá képest „izompacsirta” Aleksander Ramával szemben. Ezt veresége ellenére meg is tette. A nehézsúlyú (91) záróderbi előtt a hazaiak 7-5-re átvették a vezetést, Deél Szabolcsnak felül kellett múlnia Kristian Demát az összesített döntetlenhez. Ám ez a meccs lett az, így a Kosovo BC 8-6-ra győzött egy kiélezett küzdelemben.

A címvédő debreceniek elvesztették veretlenségüket, de még mindig vezetik az alapszakasz tabelláját. Deél István csapatát október 9-én láthatjuk hazai pályán – a Debrecen Plazában –, amikor ellenfele a felvidéki Galánta csapata lesz. 

Az alapszakasz állása:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.