Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecen a női kézilabda nagy barátja

| 2014. 08. 06. | 15:24:36
Papp László lelki szemei előtt már a Főnixben látja a lányokat.
Debrecen a női kézilabda nagy barátja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bemutatkozott az új ügyvezető, és megismerhettük az új lányokat is a DVSC női kézilabdacsapatának szerdai sajtótájékoztatóján. A Makray Balázst váltó Ábrók Zsolt új klubmarketinget vázolt fel, Varga József vezetőedző szerint egy egészséges versenyszellem dolgozik a megfiatalított, de megerősödött keretben. A tréner szerint minden poszton erősödött a csapat, így bővült a taktikai repertoár, egyértelműen az 5-8. hely megszerzése a cél.

Varga József, Ábrók Zsolt és Papp László

Új arc a keretben a Békéscsabáról érkezett szélső, Kelemen Éva, a Győrből szerződtetett beálló Sirián Szederke, a szintén győri nevelésű kapus, Horváth-Pásztor Bettina, az ugyancsak Rába-parti származású átlövő, Bárány Krisztina, illetve a két légiós átlövő, a montenegrói Bobana Klikovac és az ukrán Lilija Gorilszka. Am ia távozókat illeti, Ábrahám Szilvia, Barna Éva vésValovics Nóra az MTK-ban, Karalyos Orsolya Budaörsön folytattja pályafutását, Simsik Cynthia és Mikula Dóra Hajdúnánásra került kölcsönbe, Varga Nóra gyermekvállalás miatt hagyott fel a játékkal, míg Bálint Réka műtét előtt áll, ő külföldön folytatná.

A többségi tulajdonos, az önkormányzat képviseletében Papp László alpolgármester fényes jövőt vázolt fel. Ő lelki szemei előtt már a Főnixben látja a lányokat, szerinte azzal nagyon sokat nyerne az egész debreceni sportélet. A városvezető hangsúlyozta, a debreceni önkormányzat mindig is a női kézilabda mellett lesz, mert a történelmi hagyományok erre kötelezik.

Érdeklődésünkre Papp László elmondta, hogy az önkormányzat 40 millió forinttal támogatja a klubot, további 30 millió forintot pedig a Gyógyfürdő Kft-n keresztül kapnak a lányok, cserében az Aquaticum nevét is felveszik a TVP mellé. Az önkormányzat tehát a mintegy 120 millió forintos büdzsének több mint a felét biztosítja.

A klub hálás az önkormányzatnak, ezt ajándékkal is kifejezte Ábrók Zsolt

Ábrók Zsolt szerint a csapatnak sokat kell fejlődnie ahhoz, hogy a reklámértéke erősödjön. A klubvezetés komoly marketingstratégiával próbál a fejlődés, a közönségtoborzás útjára lépni. Újdonság, hogy ezúttal egységesen 800 forintba kerül egy jegy, a bérlet ára pedig 10 ezer forintra csökken, ráadásul minden bérletes egy 10 ezer forint értékű galléros pólót, a lányok hivatalos utazó pólóját kapja ajándékba! A bérletakció augusztus 11-én indul a Hódosban.

A szurkolók számára fontos információ még, hogy a megújult honlapon megszűnik a fórum, azaz a vélemények direkt, rögtönzött kifejtésére nem lesz lehetőség. Ezt Ábrók Zsolt azzal indokolta, hogy az új jogszabályi környezetben minden tartalomért a portál felel, másrészt korábban nemkívánatos, a klub érdekével ellentétes kommentek is megjelentek a dvsckezilabda.hu-n.

Nos, várjuk a kézilabdarajongókat, a Cívishír felületén a továbbiakban is szabad a vélemény, bármennyire is kritikus, amennyiben a megfogalmazás nem megy túl a jó ízlés határán!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Hirdetés
Hirdetés
Újabb üzemanyagárstop jöhet
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.