Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Loki nem engedi el a játékosait a válogatottba?

| 2011. 01. 03. | 19:10:20
Debrecen – Gellén András szokásos blogbejegyzésében nehezményezi, hogy a klub 31 millió forint közterhet fizetett be az államkasszába 2010-ben. Veszélyben a játékosok válogatottsága?
A Loki nem engedi el a játékosait a válogatottba?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Cívishír olvasói már megszokhatták, hogy rendszeresen beszámolunk a DVSC-Korvex női kézilabda csapat tulajdonosának, Gellén Andrásnak a klub hivatalos honlapján (dvsckezilabda.hu) olvasható blogbejegyzéseiről.

Gellén ezúttal a sportegyesületeket sújtó állami terhek kapcsán fejti ki a véleményét a tőle már megszokott közvetlen, őszinte és kertelés nélküli fogalmazással: Amikor a sportegyesületeket jó 10 éve belekényszerítették a gazdasági társaságok körébe, akkor úgy találták ki, hogy ugyanolyan adókat fizessenek, mint a "rendes" nyereséget termelő cégek. Aki csak egy kicsit is érti az egyesületek helyzetét, az tudhatja, hogy ez közel sincs jól így! A legtöbb csapat a lét és nemlét határán egyensúlyoz. Ha néhány őrült ember/cég nem tartaná életben őket, akkor a legtöbb már régen lehúzhatta volna a rolót! Viszont az életbentartás ilyen költségekkel jár, amit nagyjából azért fizetünk mi is, mert még élünk! - és tételesen felsorolja a klubot terhelő költségeket, amelyek több mint 31 millió forintot tettek ki az elmúlt esztendőben. Különösen elszomorítónak tartja, hogy kulturális és szakképzési járulékot fizet a klub akkor, amikor fiatal játékosok gramadáját neveli ki.

A klubtulajdonos a bejegyzés további részében nehezményezi, hogy a válogatottban szereplő játékosok költségeit is a klubnak kell fizetnie és sejtetni engedi, hogy ha változás nem áll be, akkor a DVSC nem engedi el a játékosait a válogatottba. 2010-ben még kb. 6-7 millió forintot buktunk azzal, hogy a válogatottnál lévő játékosaink bérét, egyéb juttatását, valamint annak a közterheit is mi fizettük. Ezt nagyon gyorsan rendezni kell, mert senki sem várhatja el, hogy amikor a játékosunk Magyarországot képviseli, akkor mi fizessük meg ennek a költségeit!Tényleg röhej, hogy amikor egy vb-n, eb-n, olimpián a mi országunkért küzd a játékosunk, akkor az egészségbiztosítását és a nyugdíjbiztosítását is mi fizetjük! A rekvirálásokkal terhelt csapatok megcsúfolása ez! Ha ebben nem lesz változás, akkor a DVSC Kézilabda Kft. nem engedi el a válogatott keretekhez a játékosait - zárja mondandóját a sportágban uralkodó állapotokról, a csapat dolgairól ezúttal is kendőzetlenül beszélő Gellén András.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hamarosan naposra, szárazra fordul az időjárás Hajdú-Biharban
Hamarosan naposra, szárazra fordul az időjárás Hajdú-Biharban
A hét elején sok lesz az eső, és jég is eshet.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Nemzetgazdasági Minisztérium: 2024-ben 5-6 százalékkal nőhet a reálbér
Tavaly a béremelkedés inkluzív módon valósult meg, hiszen az alacsonyabb keresetűek bére nagyobb ütemben növekedett.
Végre! Elkezdenék a Margit téri uszoda felújítását
Sok a munka. Kiírták a pályázatot.
Földutak kaphatnak aszfaltot Vámospércsen
Várják a kivitelezők jelentkezését.
Munkagépek a Tócóskertben; valamit muszáj lesz kezdeni a leromlott parkolóházzal
Június végére elkészül a szervizút részbeni megújítása.
Egyre több a külföldi vendég Debrecenben
Kijöttek az április adatok.
Támogatott tartalom
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
FIZETETT POLITIKAI TARTALOM. Kanizsay György Béla, az egyesület polgármesterjelöltje alapjaiban változtatná meg a fürdőváros működését.
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
A dolgozói létszám megduplázódik a bővítéssel.
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
A födém belső vízszigetelése tönkrement.