Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kollagén bűvöletében…

civishir.hu | 2024. 05. 16. | 11:06:42
XXX
A kollagén bűvöletében…
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Manapság az egyik legkedveltebb táplálékkiegészítőnek a kollagén számít, mégpedig azért, mert számos jótékony hatása mára már egyértelműen bizonyított, ahogy az is, hogy sajnos az életkorunk haladtával egyre kevésbé vagyunk képesek a szükséges mennyiségben előállítani.

Éppen ez az egyik oka annak, hogy mindenki szívesen egészíti ki az étrendjét vele, mivel tudja, hogy milyen hasznos, illetve az sem kérdés, hogy mennyire szükséges. Ám nem mindegy, hogy milyen kollagén kapszula formájában szedjük.

Nem mindegy, hogy milyen típusú az adott kollagén?

Az USA medical Kollagén komplex kapszulája egyszerre többféle kollagént is tartalmaz, így olyan exkluzív keveréket juttathatunk a szervezetünkbe, amellyel egyszerűbbé válik a feldolgozás, valamint sokkal nagyobb mértékben fog tudni hasznosulni is.

Mi egyáltalán a kollagén?

Vajon mindenki tisztában van azzal is, hogy a kollagén szó jelentése valójában ragasztóanyag? Képes olyan alkotóelemként működni, amely szó szerint összeköti az egyes részeket, és ki is tölti az üres elemeket.

Valójában egy fehérjéről van szó, amit többféle aminosav alkot, ezekről pedig nagyon jól tudjuk, hogy szervezetünk egészséges működéséhez mennyire fontosak.

A probléma az, hogy a test egyre kevesebbet termel, ahogy idősebbé válunk, s ennek következtében hiányállapot alakul ki a szervezetben. Ráadásul ez a folyamat már nagyon korán, valahol a húszas életévekben kezdetét veszi, még akkor is, ha ekkor még nem szembesülünk közvetlenül a következményeivel.

Előbb vagy utóbb azonban jelentkezni fognak a tünetek is, például abban, hogy a bőr feszessége csökken, az ízülettel kapcsolatos panaszok pedig felütik a fejüket. A szépség mellett az egészség szempontjából is fontos szerepet tulajdoníthatunk neki.

Részt vesz a hajnak, a bőrnek, valamint a körmöknek a felépítésében, ahogy az izmok és ízületek szempontjából is komoly jelentősége van, ugyanezen okból kifolyólag. Mivel a saját testünk egyre kevesebbet állít elő belőle, ezért érdemes megfontolni a pótlását valamilyen táplálékkiegészítő rendszeres szedésével.

Nem mindegy, hogy mit választunk!

Említettük már, hogy többféle típusa is van a kollagénnek, és egyáltalán nem mindegy, hogy mikor melyiket alkalmazzuk. Amit azonban általánosan megfogalmaztunk a termelés csökkenését illetően, az mindegyik változatra igaz. Ez pedig egyenesen elvezet bennünket ahhoz, hogy a legjobban akkor járunk el, ha lehetőség szerint mindegyik kollagént igyekszünk külső forrásból is pótolni.

Máris érthetővé válik, hogy miért olyan fontos az, hogy olyan komplex terméket válasszunk, mint amilyen az USA medical készítménye. Ez ráadásul hidrolizált kollagéneket tartalmaz, amelyek kiemelten jól teljesítenek, amikor a hasznosulás a kérdés. Ezt annak köszönhetik, hogy sokkal rövidebb idő alatt, valamint jóval eredményesebben tudják kifejezésre juttatni a hatásaikat.

Az USA medical terméke 5 különböző kollagénnel kényeztet bennünket, ráadásul mindezt a leghatékonyabban hasznosuló formátumban. Megéri kipróbálni!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A Mezőkövesd házi gólkirálya Debrecenben folytatja
A Mezőkövesd házi gólkirálya Debrecenben folytatja
Kovács Bence a DEAC-hoz szerződött.
Hirdetés
Hirdetés
Már virágzik a Tisza
Már virágzik a Tisza
Csak Magyarországon látható a kérészek násztánca.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Elindult az építőipari árfigyelő
Az árverseny élénkítése a cél.
Diákmunka: 1600-2500 forint között alakulnak az órabérek
A tanulók iránt a kereskedelemben, a vendéglátásban és a mezőgazdaságban is jelentős a kereslet.
Nemzetgazdasági Minisztérium: 2024-ben 5-6 százalékkal nőhet a reálbér
Tavaly a béremelkedés inkluzív módon valósult meg, hiszen az alacsonyabb keresetűek bére nagyobb ütemben növekedett.
Végre! Elkezdenék a Margit téri uszoda felújítását
Sok a munka. Kiírták a pályázatot.
Földutak kaphatnak aszfaltot Vámospércsen
Várják a kivitelezők jelentkezését.
Támogatott tartalom
Megnyílt Debrecen legújabb hamburgerezője
Megnyílt Debrecen legújabb hamburgerezője
A Smash Burger & Beer Bar a belvárosban várja a vendégeket.
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
FIZETETT POLITIKAI TARTALOM. Kanizsay György Béla, az egyesület polgármesterjelöltje alapjaiban változtatná meg a fürdőváros működését.
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
A dolgozói létszám megduplázódik a bővítéssel.
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
A födém belső vízszigetelése tönkrement.