Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Pál
2015.01.25.
Közel 4 ezer forint egy kutya
Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek
2011-03-09 13:19
1 hozzászólás

Debrecen – A közterület-felügyelet bánki telepén nagyjából 30 kutya vár most arra, hogy valaki örökbefogadja, vagy újra hazavigye. A hatóság csak a védőoltások árát kéri el.

Közel 4 ezer forint egy kutya
hirdetés

A telepre két úton kerülhetnek be állatok: vagy beviszi a gazda, mert nem tudja/akarja tartani, vagy közterületen fogják be őket. Tőzsér Gyula, a közterület-felügyelet hatósági osztályvezetője elmondta: a jószágokat először 14 napig megfigyelik, hiszen nem lehetnek benne biztosak, hogy kaptak-e oltást. Ha valaki elkóborolt kutyáját keresi, akkor a szállítási és tartási költségek megfizetés után elviheti az elcsatangolt ebet.

Ha azonban nem jelentkezik a gazda, akkor bárki jelentkezhet értük, és 3750 forint ellenében (ez az oltások ára) megkaphatja a kiszemelt kutyát. Minden tőlük elkerült kutya azonosító mikrochipet kap, ennek díját azonban nem kell kofizetni, ezt a közterület-felügyelet állja.

Tehát a honlapon álló felirat ("értékesítésre váró kutyák") ne riasszon el senkit, el valójában csak egyfajta költségtérítést jelent.

Címkék: kutya, kóbor, oltás,

Kapcsolódó cikkek:

Feliratkozás hírlevélre
civishir.hu  
hirdetés
 
 
Share |

  tyúktelepi szandokán írta 2011-03-09 19:42:59  
Drága tesokáim,kétezerér korlátan menyiségbe szálitok.Vissza az oldal tetejére