Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Adél
2015.01.29.
Nyit a Nagyerdei Strand! Sőt! Olcsóbb a belépő!
Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek
2011-05-10 10:01
2 hozzászólás

Debrecen – Ugyan hány dekát lehet fogyni szombatig? Mi most a fürdőruhadivat? Kétségek helyett szombatra tessék inkább jó időt rendelni, aztán irány a víz! Árakkal frissítve!

Nyit a Nagyerdei Strand! Sőt! Olcsóbb a belépő!
Móka, kacagás (Illusztráció: Cívishír)
hirdetés

Az idei májust nézve akadnak fenntartásaink az előttünk álló hétvégét illetően, ám ha kánikula nem is lesz, a jósolt 22 és 27 fok már-már strandbarát. Igaz, a száradáshoz egy kicsit több türelemre lesz szükség. A Nagyerdő fái alatt garantált a nosztalgia, a gondtalan csobbanás, ami igazán üdítő, az a mérsékelt árfekvés. Az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont tájékoztatása szerint a Nagyerdei Strand május 14-én (szombaton), részleges üzemeléssel megnyitja kapuit. Egyelőre az 50 méteres versenymedence, a gyógymedence I. és a gyógymedence II. áll a fürdőzők rendelkezésére. A vendégeket csökkentett jegyárakkal várják naponta 7 és 18 óra között.

A részletekről Kovács Zsuzsát, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. marketingvezetőjét kérdeztük. Mint mondta, a 950 forintos felnőttbelépőt 650 forintért válthatják meg a vendégek. A részleges nyitva tartás hátterében az időjárás áll - az előrejelzések egyelőre nem indokolják a strand teljes kapacitással való üzemeltetését. Hogy a vendéglátóhelyek milyen arányú készültséggel várják a vendégeket, Kovács Zsuzsától azt a választ kaptuk, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. megkötötte a bérleti szerződéseket, így a vállalkozók egyedi döntésétől függ, ki mikor nyitja meg büféjét. Ez is elsősorban az időjárás függvénye.

A gyerekek is mehetnek a 2-esbe

Elsősorban azokra a vendégekre számítanak a következő hetekben, akik úszni vagy relaxálni érkeznek a strandra. Az igen változékony időjárás miatt nem várható, hogy a gyermekmedencét hirtelen sokan igénybe kívánnák venni. A medence megnyitásáig a 2-es számú gyógymedencét szülői felügyelettel a kisgyermekek is igénybe vehetik. Ott fokozatosan mélyül a víz, aminek hőmérséklete 36 Celsius-fok.

Címkék: strand, Nagyerdei,

Kapcsolódó cikkek:

Feliratkozás hírlevélre
civishir.hu  
hirdetés
 
 
Share |

  Kibic írta 2011-05-11 08:52:12  
Semmi fürdőfejlesztés? Mindig csak rizsa van, a fürdő meg pusztul lefelé.  jaaaj írta 2011-05-10 11:26:32  
Már csak medencéből kéne vagy 10 db, ez így elég gyengus.Vissza az oldal tetejére