Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új brand alatt hódít a foci Debrecenben. Tét a Bajnokok Ligája!

Kétnapos soccatornát rendeznek a DEAC-pályán.
Új brand alatt hódít a foci Debrecenben. Tét a Bajnokok Ligája!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Socca – Magyarországon többnyire 5+1-es játékrendszerben rendeznek mérkőzéseket, tornákat, bajnokságokat. Ehhez pedig a 45 méter hosszú, 25 méter széles pálya ajánlott, de megengednek kisebb eltérést. A pálya minimum szélessége nem lehet kisebb, mint 20 méter, maximum hossza nem haladhatja meg a 70 métert.

Ez kispályás foci, a socca csak egy brand

– rántotta le a leplet Móré Bendegúz, a magyar szövetség debreceni alelnöke, aki lelkesen mesélte a pénteki sajtótájékoztatón, hogy Debrecen az első vidéki helyszín, ahol országos nagydöntőt rendeznek. Az ország legjobb 24 csapata látogat a cívisvárosba, június 24-én, szombaton a csoportmérkőzéseket, június 25-én, vasárnap a helyosztókat rendezik, majd az eredményhirdetés után a Socca After Party-n lehet kiereszteni a gőzt a Víztoronyban. A tét rendkívüli, az első két csapat kijut a szlovéniai Bajnokok Ligájára, ahol már 3000 euróért fociznak a csapatok.

A debreceni torna nagykövete Dombi Tibor, a vasárnapi eredményhirdetésen pedig Herczeg András működik közre – mondta
Móré Bendegúz (a képen) a tájékoztatón

 

Parázs csatákra van kilátás, a DEAC sportcampusának műfüves pályáján négy soccapályát festenek fel, és ott zajlanak a küzdelmek. A belépés ingyenes, a focin túl pedig számos kísérőprogram szórakoztatja a Nagyérdeműt, és miután a kánikula is alábbhagy a hét végére, igazán remek kikapcsolódást ígér a hivatalosan Socca-Solar Panel Országos Döntőre keresztelt esemény.

Az egész történet úgy kerek, hogy a sok-sok támogató mellett névadó szponzort is sikerült találni – tette hozzá Móré Bendegúz.

Bognár József, a Solar Panel Solutions értékesítési igazgatója és tulajdonosa hangsúlyozta, állami gondozásban felnőtt emberként egész életében fontos szerepet játszott a sport, így a támogatás magától értetődő volt. 

A napelemek forgalmazásával és telepítésével a fenntartható fejlődéshez járulunk hozzá, míg a focival az egészséges életmódhoz

- fejtette ki az ügyvezető, hozzátéve még annyit, a foci legnagyobb áldása az, hogy erős csapatmunkára is nevel. Ezt hétről hétre testközelből tapasztalja, hiszen céges szinten maguk is űzik a kispályás focit, a debreceni kispályás labdarúgó-bajnokság másodosztályában állnak az előkelő második helyen.

Az önkormányzat nevében Majer Tamás képviselő fejtette ki: Debrecen városa olyan fejlett sportinfrastruktúrával rendelkezik, hogy

szinte bármilyen sporteseményt meg tudunk rendezni, ami egyébként a célja és törekvése is az önkormányzatnak. Az ilyen sportesemények Debrecenben vonzanak sokakat szerte az országból és a határokon túlról, tehát turisztikai szempontból is nagy jelentőséggel bírnak. Ezen túl minden nagy sportesemény üzenet a mozgás, az egészséges életmód fontossága

– így Majer Tamás, aki végül reményét fejezte ki, hogy Debrecen hamarosan nemcsak magyar bajnoki döntőnek, hanem Bajnokok Ligája finálénak is otthont ad.

[Beillesztett cikk: Kimondhatjuk: mázlija volt a DVSC-nek a sorsoláson!]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát